شناسهٔ خبر: 54027698 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

بخش مجازی نمایشگاه کتاب ۱۳۷ میلیارد ریال فروش داشته است/ تاکیدی بر پُرشدن غرفه‌ها نیست

قائم مقام سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب با تاکید بر اینکه الزامی برای پر شدن تمام غرفه‌های نمایشگاه وجود ندارد، گفت: امنیت مخاطبان و فعالان در نمایشگاه در اولویت است و تلاش داریم تا از شلوغی بیش از اندازه نمایشگاه کتاب جلوگیری کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سومین نشست خبری سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با حضور علی رمضانی قائم مقام سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب و مجید صحاف مدیر کمیته تبلیغات، ارتباطات رسانه‌ای و فضای مجازی نمایشگاه برگزار شد.

رمضانی درباره مشکلاتی که برای ناشری که از چند چهره شناخته شده در غرفه خود دعوت کرده بود و تعداد زیادی از مخاطبان برای دیدار این افراد حاضر شده‌بودند، گفت: فرآیندی پیش‌بینی شده که ناشران در زمان ثبت‌نام و پیش از برگزاری برنامه‌ها باید به ستاد نمایشگاه اعلام کنند، تا ستاد مجوز محل را به آن‌ها بدهد، وقتی ناشر برنامه‌ای اجرا می‌کند که مختل کننده چند راهرو شبستان است، با مسائلی مواجه می‌شود. سالن‌های خوبی در نمایشگاه وجود دارد که می‌تواند مورد استفاده نمایشگاه باشد. دو سرای اهل قلم در نیم طبقه شبستان، سرای ملل در نیم طبقه شبستان، و ... برنامه‌هایی را برگزار می‌کند.

قائم مقام نماشگاه کتاب، بخش بین‌الملل این نمایشگاه را یکی از فعال‌ترین بخش‌های نمایشگاه اعلام کردو ادامه داد: سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ظرفیت بالایی دارد. موضوع تبادل رایت موضوعی نیست که در یک نمایشگاه به نتیجه برسد، بلکه در نتیجه فعالیت طولانی مدت آژانس‌های ادبی انجام خواهدشد. این آمارها جمع‌بندی و در پایان نمایشگاه اعلام می‌شود، قطعا آژانس‌هایی که حضور دارند، با هدف تبادل رایت آمده‌اند.

به گفته وی تاجیکستان هیات ۲۵ نفره برای استفاده از ظرفیت نمایشگاه اعلام کرده‌است.

امنیت و بهداشت نمایشگاه برای ما مهم است

رمضانی درباره فعالیت ناشری که در شبستان مصلی با نام سردر ناشر دیگری فعالیت می‌کند، بیان کرد: تخصیص غرفه به ناشران پس از درخواست اولیه ناشر انجام شده‌است و بدون ثبت‌نام اولیه به ناشری غرفه تخصیص نمی‌دهیم. تخصیص غرفه با شماره مدیرمسئول انجام شده‌است. تاکید نداریم که همه غرفه‌ها پرشود و امنیت و بهداشت نمایشگاه برای ما مهم است.

وی با اشاره به فعالیت پررنگ نیروی اورژانس و آتش نشانی ادامه داد:بخش نظارت دانشگاه شهید بهشتی بر مواد غذایی فعالیت دقیقی دارد و یکی از غرفه‌های فروش غذا که اصول بهداشتی را رعایت نمی‌کرد، به سرعت بسته شد. این روند ادامه دارد و در صورت رفع مشکلات غرفه‌ها بلافاصله باز می‌شوند. مسئولان وزارت بهداشت برای واکسیناسیون در مصلی حضور دارند.

۴۵ مهمان خارجی با رئیس نمایشگاه دیدار داشتند

رمضانی با بیان اینکه استقبال بالای مردم در روز سوم نمایشگاه، خستگی را از تن ناشران درآورده است، ادامه داد: امروز تا ساعت ۲۱ نمایشگاه به فعالیت خود ادامه خواهدداد.  ۴۵ مهمان خارجی با رئیس نمایشگاه دیدار داشتند، بعد از غرفه قطر، امان و سفارت تاجیکستان بازدید کردند.

او ادامه داد: هیات تاجیکی با ظرفیت ۲۵ نفر برنامه‌هایی را در روزهای آینده خواهندداشت، برنامه ها خارج از نمایشگاه باغ کتاب، بوستان‌ها و ... برگزار خواهدشد. در سه بخش محیطی نمایش‌هایی برای گروه‌های مختلف سنی برگزار خواهدشد.

فروش بخش مجازی در سومین روز بیش از ۱۳۷ میلیارد ریال است

رمضانی در اعلام آمار بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران در سومین روز این رویداد فرهنگی تا ساعت ۱۵:۳۰ بیان کرد: تعداد عناوین موجود در بخش مجازی نمایشگاه هر روز افزایش پیدا می‌کند، زیرا برخی از ناشران عناوین را با تاخیر وارد کردند و همچنین برخی از ناشران با دیدن استقبال تعداد عناوین بیشتری وارد کردند. در نتیجه بیش از ۲۰۰ هزار عنوان کتاب در بخش مجازی موجود است.

قائم مقام سی‌وسومین دوره نمایشگاه کتاب درباره آمار فروش در بخش مجازی گفت: ۱۵۶ هزار و ۹۵۴ نسخه فروخته شده‌است. در این روز ۵۳ هزار و ۶۳ فاکتور دریافت شده‌است. مجموع فروش ریالی بخش مجازی بیش از ۱۳۷ میلیارد ریال و درکل سفارش بیش از ۱۳ هزار ۸۱۷ بسته ارسال شده‌است.

به گفته او مرکز پاسخگویی به نزدیک ۱۰ هزار تماس پاسخ دادند و ۳ هزار و ۳۰۰ تماس را پیگیری کردند. این بخش مطابق ساعات کاری نمایشگاه کتاب فعال است.

رمضانی در پایان تاکید کرد که آمار فروش بخش حضوری نیازمند بررسی تراکنش دستگاه‌های کارتخوان است که در روزهای آینده اعلام خواهدشد.

انتهای پیام/

نظر شما