شناسهٔ خبر: 53772220 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

روز جهانی قدس، روز تثبيت آرمان فلسطين

فرماندهی انتظامی استان با صدور بیانیه ای ضمن گرامیداشت روز جهانی قدس، اين روز حماسي را روز شكست معامله قرن و تثبيت آرمان فلسطين دانست.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ فرماندهی انتظامی استان با صدور بیانیه ای ضمن گرامیداشت روز جهانی قدس، اين روز حماسي را روز شكست معامله قرن و تثبيت آرمان فلسطين خواند و مردم انقلابی استان را به حضور حماسی و به یاد ماندنی در راهپیمایی روز جهانی قدس فرا خواند. 
 در بخشی از این بیانیه آمده است: روز جهانی قدس نشانگر اهمیت غیر قابل انکار مسئله آزادی فلسطین از یوغ غده سرطانی صهیونیسم و بیانگر این نکته مهم است که آزادی قدس شریف؛ "آرمان" همه مسلمانان جهان است و نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز "قدس" نشانه تدبیر و دوراندیشی حکیمانه امام راحل برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین بوده تا برای همیشه مسئله فلسطین و آزادی قدس شریف در یاد و خاطره مسلمانان عالم زنده بماند و فراموش نکنند که فلسطین پاره تن اسلام است.
روز قدس؛ روز وحدت و همگرایی امت اسلامی و نماد مقابله با تلاش مستکبران و رژیم غاصب صهیونیستی در تشدید واگرایی و ایجاد اختلاف بین مذاهب اسلامی و روز همبستگی مسلمانان جهان با ملت مظلوم و ستمدیده فلسطین است و اطمینان داریم که با فریادهای حق‌طلبانه مسلمانان و سیل خروشان امت اسلامی، آزادی قدس را به نظاره خواهیم نشست و در مسجدالاقصی نماز شکر و وحدت را اقامه خواهیم کرد .
فرماندهی انتظامی استان مرکزی، در آستانه روز جهانی قدس ضمن محکوم کردن جنایت اشغالگران و متجاوزان ، مجددا با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و با پیروی از رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت اله العظمي امام خامنه‌ای (مدظله العالي)، در دفاع از ارزش‌های والای انقلاب و خدمتگزاری به مردم بصیر ایران اسلامی، حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین اعلام و همراه با مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی با حضور گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس انزجار خود را از رژیم غاصب صهیونیستی و استکبار جهانی را به گوش جهانیان می‌رساند و به جهانيان اعلام خواهد كرد كه آرمان فلسطين و قدس شريف همچنان زنده و جاري است و طرح معامله قرن كه هدفي جز حذف كامل فلسطين از جغرافياي اسلام و منطقه دنبال نمي كند، دستاوردي جز شكست و خفت و خواري بيشتر براي طراحان و حاميان آن به دنبال نخواهد داشت.