شناسهٔ خبر: 53751590 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

طرز تهیه خامه ترش در خانه

خامه ترش یکی از فراورده های لبنی حاصل از تخمیر خامه است که مزه ترش ملایمی دارد و هضم راحت تری نسبت به خامه دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، حتما در دستور پخت های زیادی اسم خامه ترش را شنیده اید ، اگر میخواهید بدانید که خامه ترش چیه یا  خامه ترش برای چی خوبه ، با ما همراه شوید.

خامه ترش ( به انگلیسی : Sour Cream ) یکی از فراورده های لبنی است که از تخمیر خامه با نوعی باکتری خاص تولید می شود . این باکتری باعث تولید اسید لاکتیک در خامه معمولی می شود و مزه ترش ملایمی بوجود می آورد.

خامه ترش بافتی سفت و غلیظ مثل ماست چکیده دارد ، هضم خامه ترش خیلی راحت است و باعث سنگین شدن غذا نمی شود. خامه ترش یکی از محصولات لبنی مناطق سردسیر روسیه و اروپای شرقی بوده است که امروزه تبدیل به یکی از مواد غذایی پرمصرف در آشپزی مدرن شده است.

کاربرد خامه ترش 

شما میتوانید از خامه ترش در پاستا ، کیک ، پیش غذا ، میان وعده ، اردور ، سوپ ، سالاد ، شیرینی و دسر و غیره استفاده کنید و طعم های جدیدی بوجود بیاورید یا این که میتوانید در انوع دستور پخت ها خامه ترش را جایگزین ماست ، خامه یا پنیر خامه ای نمایید.

خامه ترش امروزه تبدیل به یکی از پرکاربردترین مواد برای تهیه انواع سس و دیپ های خوشمزه شده است.  برای تهیه سس میتوانید به راحتی خامه ترش را با مقداری پنیر پارمزان یا پنیر چدار یا سس مایونز ، پیازچه و پودر پیاز مخلوط کنید و به همراه سیب زمینی تنوری میل نمایید. 

استفاده از خامه ترش در دستور پخت شیرینی و کیک ها ، ترشی خاصی به آن ها میدهد و باعث ترد تر شدن بافت کیک و شیرینی می شود. 

از ترکیب خامه ترش با کره ، پنیر ماسکارپونه ، پودر قند و خامه قنادی میتوانید یک فیلینگ خوشمزه و متفاوت برای روی کیک ها و دسرها استفاده کنید. 

در ترکیب تمام سوپ هایی که خامه دارند میتوانید ، برای خوشمزه تر شدن خامه ترش را جایگزین کنید .

تهیه خامه ترش خانگی, طرز تهیه خامه ترش با ماست, موارد مصرف خامه ترش

موارد مصرف خامه ترش

روش اول طرز تهیه خامه ترش  

ماست 

   1 پیمانه

  خامه پرچرب

  1 پیمانه

ماست را در قابلمه ای کوچک بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید .

خامه را به ماست اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود سپس اجازه دهید گرم شود ولی به نقطه جوش نرسند. 

زمانی که ترکیب کمی ولرم شد از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید خنک شود.

مخلوط ماست و خامه را در شیشه ای تمیز بریزید و رویش را بپوشانید و 8 ساعت در دمای اتاق بگذارید و سپس 24 ساعت در یخچال بگذارید. 

خامه ترش آب انداخته و آماده می شود. 

آبش را دور بریزید واز خامه ترش استفاده نمایید.

منبع: بیتوته

برچسب‌ها:

نظر شما