روزنامه ایران: به گزارش «تایمز اسرائیل»، این تصمیم که ابتدا از سوی برخی منابع خبری عبری درز کرده بود، در حالی علاوه بر شهرکنشینان، شماری از نمایندگان راست افراطی را برآشفت که اعمال این محدودیت برای صهیونیستها در چند سال اخیر در واپسین روزهای ماه رمضان همواره برقرار بود. به گزارش روزنامه قدس فلسطین، «نفتالی بنت»، نخستوزیر رژیم صهیونیستی در واپسین ساعات سهشنبه در اوج مقاومت مردم فلسطین و اعتراضات جهانی با یک عقبنشینی نرم، تصمیم سیاسی خود را با هدف کاهش تنشها و پیشگیری از هجوم شهرکنشینان به مسجدالاقصی با پایان تعطیلات عید پسح یهودیان اعلام کرد. حزب یمینا به رهبری «بنت» با صدور بیانیهای با دفاع از تصمیم نخستوزیر مدعی شد؛ «تصمیم بنت همان چیزی بود که پیش از او «بنیامین نتانیاهو» را نیز تحت فشارهای حماس مجبور به اعمال ممنوعیت 19 روزه برای یهودیان کرد.»
با این حال برخی نمایندگان راست افراطی کنست همچون «بازالل اموتریچ» «ایتمار بن گویر» با انتقاد شدید به بنت، تصمیم او برای جلوگیری از تنشهای مسجدالاقصی را محکوم کردند. «بن گویر» با حمله به کابینه رژیم صهیونیستی اعلام کرد: «کابینه بنت بر پیکره اسرائیل آسیب زده است و به خاطر منافع خودشان، ماهیت سیاسی و امنیتی اسرائیل را به مخاطره انداختهاند.» وی با اذعان به تسلیم اسرائیل در برابر مقاومت افزود: «بستن مقدسترین مکان زیارتی به روی مردم، پیروزی برای حماس و تسلیم شدن در برابر مقاومت، جنبش مقاومت اسلامی و دشمنان ما است. پیروزی که به بهای خون ما تقدیم خواهد شد.»اما هجمهها علیه «بنت» و حزب او تنها به کنست خلاصه نشد و شماری از رهبران سازمانهای مذهبی یهود نیز به دولت ائتلافی تاختند و محدودیت ورود به مسجدالاقصی برای یهودیان را برای این مدت طولانی، سر خم کردن در برابر مقاومت عنوان کردند. موضوعی که در سکوت بنت و کابینهاش، از سوی حزب او پاسخ داده شد: «در یک دهه گذشته این محدودیت برای صهیونیستها در 10 روز پایانی ماه رمضان به دلایل سیاسی اعمال میشد و اینکه بگوییم او در این کار از «نتانیاهو» پیروی کرده درست نیست زیرا این تصمیم با پیشنهاد نیروهای امنیتی مانند سالهای گذشته اتخاذ شده است. ضمن اینکه نتانیاهو سال گذشته تحت فشار حماس مجبور به اعلام این محدودیت در 19 روز پایانی ماه رمضان شد.»
ادامه تنشها در سرزمینهای اشغالی
در این میان در شرایطی که شهرکنشینان صهیونیست در چهارمین روز پیاپی با یورش به مسجدالاقصی، با کمک نیروهای امنیتی صهیونیستی اقدام به تخلیه صحنها از نمازگزاران فلسطینی کردند، شماری از فعالان راست افراطی صهیونیست به منزله اعتراض، دیروز قرار تظاهراتی در اطراف مسجدالاقصی داشتند که تا آخرین لحظات با مخالفت مقامات پلیس بلاتکلیف مانده بود. این در حالی است که تعدادی از فلسطینیان نیز در پاسخ به تجاوز اسرائیل در قدس در کرانه باختری و غزه به خیابانها آمدند که تنها در شرق و شمال نابلس 106 تن در درگیری با نظامیان صهیونیست مجروح شدند.
به نوشته العالم، گروههای فلسطینی نیز در پاسخ به دعوت حماس عصر سهشنبه نشستی را برگزار کردند و با محکومیت حمله به مسجدالاقصی و هرگونه ارتکاب حماقت جدید از سوی اشغالگران برای تقابل اعلام آمادگی کردند. سازمان عفو بینالملل نیز در واکنش به تحولات فلسطین، اسرائیل را رژیمی آپارتاید خواند و خواستار توقف تجاوزات این رژیم علیه فلسطینیان شد و کشتار و شکنجه فلسطینیها و سلب حقوق آنها را «جنایت علیه بشریت» عنوان کرد.
حمله به وقت شهادت سردار
همزمان با تحولات فلسطین اشغالی و سرکوب فلسطینیان از سوی اشغالگران صهیونیست در سراسر شهرها، شبکه المنار لبنان از حمله سایبری گسترده علیه رسانههای اسرائیلی در ساعت یک و 20 دقیقه بامداد چهارشنبه پرده برداشت. براساس این گزارش کانال 9، 11 و 3 تلویزیون رژیم صهیونیستی و 3 وبسایت رسانهای بزرگ این رژیم در این حمله سایبری از دسترس خارج شدند. در حالی گفته میشود یک گروه هکری عراقی با نام «فریق الطاهره» در پس این عملیات قرار داشته است که برخی منابع خبری اعلام کردهاند لحظاتی پیش از این حمله، شبکههای اجتماعی نزدیک به گروههای مقاومت عراق با اعلام ساعت 1:20 بامداد که ساعت شهادت سردار قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در فرودگاه بغداد است، کدی را منتشر کردند که نشان میداد در این ساعت قرار است اتفاقی رخ دهد. در میان این حیرت و سرگردانی بود که این حمله در ساعت یک و 20 دقیقه بامداد، رسانههای اسرائیل را فلج کرد.
انتهای پیام/