شناسهٔ خبر: 53542791 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

احتمال وقوع توفان در تهران و ۳ استان دیگر

سازمان هواشناسی کشور با صدور هشداری در سطح نارنجی از تشدید فعالیت سامانه همرفتی به ویژه در ساعت‌های عصر و اوایل شب امروز تا اواخر وقت فردا خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، سازمان هواشناسی کشور با صدور هشداری در سطح نارنجی از تشدید فعالیت سامانه همرفتی به ویژه در ساعت‌های عصر و اوایل شب امروز تا اواخر وقت فردا شنبه (۲۷ فروردین) با مخاطرات تندباد شدید همراه با گردوخاک، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا و نیز انتظار رگبار باران، همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید موقت و در مناطق مستعد ریزش تگرگ خبر داد.

بیشتر بخوانید

هواشناسی ایران/ خیزش گردوخاک در بیشتر مناطق کشور

منطقه اثر این سامانه استان‌های تهران، البرز، قم و نیمه شمالی مرکزی است که می‌تواند منجر به اختلال در ترددهای دورن شهری و برون شهری، خیزش گردوخاک، کاهش دید، کاهش کیفیت هوا، شکستن درختان فرسوده و نهال‌ها و آسیب به سازه‌های موقت، گلخانه‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و خسارت به صنعت کشاورزی، آب‌گرفتگی محلی، جاری شدن روان آب در مسیل‌ها، برخورد صاعقه و کاهش دید شود.

سازمان هواشناسی کشور در همین راستا به شهروندان توصیه کرد که از تردد غیرضروری، استحکام سازه‌های موقتی، عدم تردد و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌های‌ نیمه کاره، حفاظت از محصولات کشاورزی، عدم فعالیت در ارتفاع از جمله شهرهای بازی، ساختمان‌های در حال بازسازی و احداث، پرواز با پاراگلایدر و سایر فعالیت‌های فیزیکی در فضای باز. عدم توقف در حاشیه رودخانه‌ها و بستر مسیل‌ها و پاکسازی دهانه پل‌ها و آب‌روها اجتناب کنند.

انتهای پیام

برچسب‌ها: