شناسهٔ خبر: 53525376 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه حلوای عربی

حلوای عربی همانطور که از نامش مشخص است یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه کشورهای عربی است که با رسپی های متنوعی درست می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حلوای عربی همانطور که از نامش مشخص است یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه کشورهای عربی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای عربی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

بیشتر بخوانید: 

آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه حلوای سوهانی

مواد لازم حلوای عربی

آرد قنادی    ۴ پیمانه
شیر خشک    ۲ پیمانه
کره    ۵۰ گرم
کره محلی    ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم شهد حلوا
شکر    ۴ پیمانه
پودر هل    ۲ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده    ۵ قاشق چایخوری
گلاب    ۳ قاشق چایخوری
آب    ۲ پیمانه

طرز تهیه حلوای عربی

مرحله اول

برای تهیه حلوا عربی خوشمزه ابتدا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس آب را به همراه شکر به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه مخلوط می کنیم و زعفران را به همراه گلاب به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم
حالا وقتی شکر حل شد، پودر هل را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در ادامه وقتی شهد ریز جوش زد، حرارت را خاموش می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. حالا آرد را با شیر خشک مخلوط می کنیم.

مرحله سوم
در این مرحله مخلوط آرد و شیر خشک را ۳ مرتبه الک می کنیم. حالا یک قابلمه جداگانه روی حرارت قرار می دهیم، سپس مخلوط آرد قنادی و شیر خشک را به آن اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا آرد نسوزد.

مرحله چهارم
به هم زدن آرد ادامه می دهیم تا خامی آرد گرفته شود و تغییر رنگ دهد. در ادامه وقتی رنگ آرد تغییر کرد، برای اینکه آرد گلوله گلوله نشود قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و مجددا الک می کنیم، سپس درون قابلمه می ریزیم.

مرحله پنجم
در این مرحله مجددا قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و کره را به همراه روغن محلی به آرد اضافه می کنیم، سپس به صورت مداوم مخلوط می کنیم تا خمیری یکدست درست شود. در ادامه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله ششم
حالا شهد خنک شده را به آرامی به حلوا اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا حلوا جمع شود. در ادامه این حلوای خوشمزه را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با خلال پسته تزئین کرده و سرو می کنیم.

برچسب‌ها:

نظر شما