شناسهٔ خبر: 53482980 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

پیش فروش هشت محصول ایران خودرو از فردا/ قرعه کشی ۲۷ فروردین‌ماه

گروه صنعتی ایران‌خودرو، هشت محصول خود را در طرح پیش فروش یک ساله و در قالب دو بخش‌نامه پیش فروش و حمایت از خانواده و جوانی جمعیت عرضه می‌کند.

صاحب‌خبر -

پیش فروش هشت محصول ایران خودرو از فردا/ قرعه کشی ۲۷ فروردین‌ماه

به گزارش تابناک به نقل از ایکوپرس- در این دو بخش‌نامه، محصولات تارا دستی و اتوماتیک، ۲۰۷ دستی با سقف شیشه‌ای، راناپلاس، سورن پلاس، دناپلاس توربوشارژ دستی مجهز به گیربکس شش سرعته، دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک و ۲۰۷ اتوماتیک دو رنگ با موعد تحویل حداکثر یک ساله عرضه می‌شود.
مشتریان نهایی از طریق قرعه‌کشی با حضور نمایندگان نهادهای نظارتی در روز شنبه ۲۷ فروردین‌ماه مشخص خواهند شد. مراسم قرعه کشی از طریق سایت رسمی ایران خودرو به نشانی ikco.ir و صفحه این شرکت در آپارات به نشانی ikco_ir به صورت زنده پخش خواهد شد.
متقاضیان می توانند از فردا سه‌شنبه ۲۳ فروردین‌ماه، به مدت سه روز، با مراجعه به سایت فروش اینترنتی محصولات ایران‌خودرو به نشانی esale.ikco.ir نسبت به ثبت نام اولیه اقدام کنند.