شناسهٔ خبر: 5327637 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه شرق | لینک خبر

پنج قاره

صاحب‌خبر -

درگیری مسلحانه در مکزیک 43 کشته برجای گذاشت
بی‌بی‌سی: دست‌کم 43 نفر در پی درگیری مسلحانه در ایالت «میچوآکان» مکزیک جان خود را از دست دادند. این درگیری که میان نیروهای امنیتی و اعضای یک باند مسلح اتفاق افتاد در ارتباط با قاچاق مواد مخدر بود. یک افسر پلیس نیز در این حادثه جان خود را از دست داد. مقامات محلی ایالت میچوآکان با بیان اینکه این درگیری با اعضای یکی از قدرتمندترین کارتل‌های موادمخدر بود، گفتند: بیشتر کشته‌شدگان از اعضای این کارتل بودند. این درگیری حدود سه ساعت به‌طول انجامید و تعدادی سلاح‌ ازجمله بیش از 30 قبضه تفنگ در محل حادثه کشف شد. علت آغاز درگیری هنوز مشخص نیست و نیروهای امنیتی برای بررسی‌های بیشتر به محل حادثه اعزام شده‌اند.

سلفی، قربانی گرفت
گاردین: گردشگر سنگاپوری هنگام گرفتن عکس سلفی در جزیره «بالی» اندونزی از بالای دره سقوط کرد. این مرد 21ساله هنگام گرفتن عکس سلفی از دره‌ای به ارتفاع دو متر، تعادل خود را از دست داد و پس از سقوط به داخل دریا، جان خود را از دست داد. این خبر در حالی منتشر شد که در روسیه نیز یک زن، هنگام گرفتن عکس از خود به طور تصادفی گلوله‌ای به سر خود شلیک کرد و کشته شد.

موج گرمای کشنده در هند
ایسنا: موج گرمای کشنده در دو ایالت هند طی سه‌روز گذشته 200 قربانی گرفت. دمای هوا در برخی از مناطق دو ایالت «تلنگانا» و «آندرا پرادش» به 47 درجه سانتی‌گراد رسید و روز جمعه تعداد تلفات این گرمای شدید در این ایالت‌ها از صد نفر گذشت. طی سه روز گذشته در مجموع 200 نفر قربانی گرمای شدید در این دو ایالت شده‌اند. بیمارستان‌های تلنگانا با هجوم بیماران مبتلا به گرمازدگی مواجه شده‌اند و در ایالت آندرا پرادش نیز مقامات محلی در تمام مناطق، پایگاه‌های خدمات فوریت‌های پزشکی مستقر کرده‌اند. مقامات بهداشتی هشدار داده‌اند مردم به هیچ‌وجه بدون  محافظت مناسب در برابر آفتاب در طول روز از خانه خارج نشوند.