شناسهٔ خبر: 5317808 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در پاسخ به مکاتبه باشگاه پرسپولیس به کنفدراسیون فوتبال آسیا

ناظر ویژه AFC در فرودگاه ریاض منتظر سرخپوشان است

در پی مکاتبه باشگاه پرسپولیس، نماینده تام‌الاختیار کنفدراسیون فوتبال آسیا برای تسهیل ورود سرخپوشان و نظارت روی صدور روادیدها در فرودگاه ریاض حضور خواهد یافت.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، با توجه به اینکه از سوی فدراسیون فوتبال عربستان برای صدور روادید تعدادی از همراهان کاروان همکاری لازم صورت نگرفت، با اقدام محمد حسین نژادفلاح و با همکاری فدراسیون فوتیال ایران در این ارتباط با کنفدراسیون فوتبال آسیا مکاتبه شد. در پاسخ به این مکاتبه از سوی AFC اعلام شد؛ ناظر ویژه این کنفدراسیون در زمان ورود پرواز سرخپوشان به ریاض در فرودگاه این شهر حاضر خواهد بود تا ضمن بررسی همکاری طرف عربستانی در امر صدور روادید و همچنین تسهیل گذر سرخپوشان از گیت‌های بازرسی نظارت و اقدام کند.


 
گفتنی است؛ باشگاه پرسپولیس در زمان سفر کاروان تیم فوتبال الهلال به تهران، همکاری لازم برای صدور روادیدهای درخواستی را انجام داد و در فرودگاه نیز با باز شدن شش گیت، امور مربوط به اعضای آن تیم در کمترین زمان ممکن انجام شد.