محمدرضا علیزاده، مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، ضمن گرامیداشت سالروز بزرگداشت نظامی گنجوی بیان کرد: در آستانه میلاد امام زمان (ع) در استان کرمان برنامههای متنوعی به صورت مردمی و خودجوش در حال پیگیری و اجرا است.
وی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره استفاده از ظرفیت و قالبهای مختلف هنری در جهت ترویج و تبیین زندگی مهدوی است.
علیزادی ادامه داد: ابزارهای هنری، ابزارهای بسیار مهمی برای ترویج سبک مهدوی هستند؛ قرار بود این جشنواره گستردهتر برگزار شد اما طبق تصمیمات گرفته شده در نهایت در ۵ عنوان برگزار شد.
وی اضافه کرد: سبک زندگی مهدوی دغدغه بسیاری از افرادی است که تلاش میکنند زندگیمطلوب و ایدهآل در جامعه ایرانی و اسلامی است؛ امیدواریم این جشنوارهها بتوانند گاممهمی در این راستا بردارند.
علیزاده تصریح کرد: استمرار جشنواره بسیار مهم است و در طولانی مدت شاهد تأثیرات این جشنواره خواهیم بود.
وی عنوان کرد: فراخوان جشنواره از آبان ماه امسال به صورت گسترده منتشر شد و به دلیل استقبال از جشنواره و نیاز زمان بیشتر برای تولید برخی از ارسال آثار تا ۲۰ اسفندماه تمدید شد.
علیزاده اضافه کرد: این جشنواره در پنج بخش عکاسی حرفهای، پوستر، مقاله، دلنوشته و خوشنویسی برگزار شد.
وی عنوان کرد: با توجه به اینکه ارسال آثار عکاسی جشنواره با عکسهایی با موبایل بودند در نهایت شورای سیاستگذاری جشنواره بخش عکس موبایلی را هم ارزیابی کرده و به صورت جداگانه داوری کنند.
علیزاده اضافه کرد: ۱۱۳۲ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده که از این تعداد ۲۹۱ اثر به بخش عکاسی حرفهای، ۱۲۲ اثر به حوزه عکس موبایلی، ۱۸۵ اثر به حوزه پوستر، ۱۲۸ مقاله به حوزه مقاله، ۲۱۴ اثر به بخش دلنوشته و ۱۹۲ اثر به حوزه خوشنویسی اختصاص دارد.
وی با اشاره به اینکه ۲۰ استان در جشنواره شرکت کردند گفت: اختتامیه این جشنواره در ۲۳ اسفندماه ساعت ۱۸:۳۰ دقیقه برگزار خواهد شد که در اختتامیه از برگزیدگان تجلیل خواهد شد.
همچنین مهدی عربپور، مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود، در رابطه با ارائه کزارش جشنواره عید تا عید بیان کرد: در بحث مهدویت مسائل مختلفی وجود دارد که یکی از آنها اقدام به تبیین مهدویت و پاسخ به شبهات در این زمینه است.
وی با اشاره به اینکه بخشی از جهاد تبیین نیز همین تبیین موضوعات اعتقادی است گفت: بخش دوم سبک زندگی مهدوی است یعنی زندگی که در راستای آموزههای اهلبیت و امام زمان (عج) باشد.
عربپور اضافه کرد: این راستا موضوعات خاص خود را دارد که هر کدام از آنها میتواند در بخشی از زندگی پیاده شود تا سبک زندگی مهدوی با همان سبک زندگی اسلام اصیل شکل بگیرد.
وی عنوان کرد: وقتی سبک زندگی خانوادگی مهدوی شود جامعه نیز مهدوی شده سپس زمینه حضور این حضرت نیز فراهم میشود.
عربپور گفت: در این جهت از هر ابرازی که میتواند کمک کننده باشد باید استفاده کرد؛ در سال ۱۴۰۰ دو عید نیمه شعبان رقم خورد که از این فرصت برای اجرای طرح ملی سبک زندگی مهدوی استفاده شد.
وی ابراز کرد: سهم استان کرمان از میان جشنوارههایی که عید تا عید برگزار میشود جشنواره خانواده و سبک زندگی مهدوی است که در اسفند سال گذشته این جشنواره تصویب شد.
انتهای پیام
نظر شما