به گزارش مفدا، نشست تخصصی هماندیشی در حوزه تغذیه دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی چهارشنبه ۱۸ اسفندماه جاری در سالن شهید احمدرضا احدی برگزار شد.
دکتر حمیدرضا اشراقی مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت در این نشست خطاب به روسا و کارشناسان تغذیه دانشگاههای علوم پزشکی، بیان داشت: زحمات شما عزیزان بسیار ماندگار و اثرگذار خواهد بود در افزایش رضایتمندی دانشجویان و یقینا ارتقای آموزش، پژوهش و ارایه خدمات مطلوب دانشجویان در سالهای بالاتر به جامعه هدف که مردم و خدمت گیرندگان نظام سلامت هستند را نیز به دنبال خواهد داشت.
وی ادامه داد: در مجموعه اداره کل دانشجویی وزارت بهداشت تلاش شد تا در نیمه دوم سال با تامین مقدار و میزانی از مواد اولیه خوراکی، در بحث طبخ غذا تا حدودی به شما عزیزان در دانشگاهها کمک شود و این فشار که به لحاظ تنگاهای مالی و بودجهای ایجاد شده است را کمتر حس کنید. در این میان برخی از مراکز علمی در جهت ارائه خدمات مطلوبتر به دانشجویان در حوزه غذا، در مسیر برون سپاری این امر به پیمانکاران خصوصی با مشکلاتی مواجه شدند که تلاش شده است تا در این مسیر قدمهایی را برداریم و یقین داریم این کمکها محدود بوده است.
مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت با بیان اینکه به نظر میرسد در سال آینده نیازمند پیگیری راه کارهای جدیدی در حوزه تغذیه دانشجویان هستیم، افزود: در مواقعی که دانشجویان با سلایق غذایی مد نظر خود دارای انتظارات غذایی مطلوب هستند، انتظار داریم در یک همگرایی و همراهی مناسب به شیوههای جدیدی برسیم تا در کنار افزایش کیفیت غذایی برای دانشجویان، موفق به کاهش قیمت تمام شده غذا برای دانشگاه و به تبع دانشجو باشیم.
اشراقی تصریح کرد: در کنار این موارد نیازمند تبیین دستورالعملهای جدیدی در بحث تغذیه دانشجویان هستیم، همکاران خوبمان در مجموعه اداره رفاهی دانشگاههای علوم پزشکی با همکاری و همراهی که با مجموعه تشکلهای دانشجویی از جمله دانشجویان فعال در شوراهای صنفی داشتهاند، توانستهاند به راهکارهای مناسبی در حوزه تغذیه دانشجویی برسند که به نظر میرسد این ایدههای جدید بتواند در شرایط فعلی بسیار کمک کننده باشد.
این مقام مسؤول از طرح ارایه کارت اعتباری غذای دانشجویان خبر داد و گفت: این طرح از ایدههایی است که بر روی آن در برخی دانشگاههای علوم پزشکی کار کارشناسی صورت گرفته است و جلساتی در این خصوص برگزار و جلساتی در دستور کار است؛ تا از مسیر قانونی بتوانیم این طرح را عملیاتی کنیم، در ادامه تلاش داریم در صورت رسیدن به این مهم که اجرای این طرح برای دانشجویان و دانشگاههای علوم پزشکی مفید است، طرح را به صورت آزمایش در هر ۳ تیپ دانشگاههای علوم پزشکی اجرا و در نهایت عملیاتی کنیم.
مدیر کل دانشجوی وزارت بهداشت در پایان بیان داشت: دانشجویان مانند فرزندان ما هستند، فعالیت مناسب ما در حوزه تغذیه در دوران دانشجویی این عزیزان که در شهرهایی دور از خانواده به خصوص در شرایط کرونا و مشکلات اجتماعی هستند، بسیار اثرگذار و دارای اهمیت دارد.
گفتنی است در این نشست دکتر زهرا عبداللهی مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، دکتر محمود خدادوست معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکتر محمد هاشمی متخصص تغذیه به ارایه نظرات کارشناسی در حوزه تغذیه سالم دانشجویی پرداختند.
در این نشست دکتر افسانه صادقی معاون اداره کل دانشجویی وزارت بهداشت، جعفر سلیمانی سرپرست اداره رفاهی دانشجویان اداره کل دانشجویی وزارت بهداشت، فاطمه شفائی کارشناس امور رفاهی دانشجویان اداره کل دانشجویی وزارت بهداشت و یاسمن اکبرزاده کارشناس امور رفاهی دانشجویان وزارت بهداشت، حضور داشتند.
نظر شما