شناسهٔ خبر: 5297027 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

ارتش سوریه محاصره بیمارستان «جسرالشغور» را در هم شکست

نیروهای سوری پس از درگیری با تروریست‌های تکفیری موفق شدند محاصره اطراف بیمارستان «جسرالشغور» را از بین ببرند و نیروهای محاصره شده و افراد زخمی را از این بیمارستان خارج کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، ارتش سوریه محاصره بیمارستان «جسرالشغور» واقع در ریف جنوب غربی «ادلب» را در هم شکست.

شبکه خبری المیادین خبر داد که ارتش سوریه محاصره بیمارستان «جسرالشغور» از سوی گروه‌های تروریستی را در هم شکست و حملات هوایی را علیه تروریست‌ها ترتیب داد.

این در حالی است که رسانه‌های غربی-عربی مانند فرانس پرس و العربیه لحظاتی پیش مدعی شدند که تروریست‌های «جبهه النصره» وارد بیمارستان شده‌اند.

عملیات ارتش سوریه در منطقه جسر الشغور» درحالی ادامه دارد که گروه‌های تروریستی تلاش دارند، به هر طریق ممکن تسلط خود بر این شهر را حفظ کنند و مانع پیشروی ارتش سوریه به سمت بیمارستان ملی جسر الشغور شوند که 200 سرباز سوری از آن دفاع می‌کنند.

در همین راستا، شبکه خبری «المنار» نیز گزارش داد که ارتش سوریه توانسته است نیروهای خود و افراد زخمی را از این بیمارستان خارج کند.

به گزارش این شبکه، نیروهای ارتش سوریه به سوی شهرک‌های «قرقور» و «الزیاره» در «ریف حماه» رفتند.

انتهای پیام/