شناسهٔ خبر: 52938401 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

تفاهم نامه طرح انتقال فرآورده‌هاي نفتي از طريق خط لوله پارس به امضا رسيد

صاحب‌خبر -
تفاهم نامه طرح انتقال فرآورده‌هاي نفتي از طريق خط لوله پارس به امضا رسيد
خبرگزاری آریا-تفاهم نامه خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی خط لوله پارس با هدف تامین کسری و توزیع بهینه سوخت مورد نیاز استان فارس به امضا رسید.
به گزارش خبرگزاری آریا، در این مراسم سالاری مدیر شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: این خط لوله به طول 400 کیلومتر و با احداث 2 تلمبه خانه و احداث انبار نفت جدید به ظرفیت 80 میلیون لیتر در فسا انجام خواهد شد.
 سالاری ادامه داد: از مهم‌ترین اهداف این خط لوله علاوه بر تامین کسری سوخت در استان فارس، جایگزینی با حمل و نقل جاده‌ای و پیرو آن کاهش تردد سوخت رسان‌ها و افزایش حجم ذخیره سازی فرآورده‌های نفتی در استان فارس انجام می‌شود.
 مدیر پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی تاکید کرد:قرار است از این خط لوله 14 اینچی 73 هزار بشکه در روز فرآورده نفتی انتقال داده شود و این معادل 12 میلیون لیتر در روز است.
 سالاری خاطر نشان کرد: این خط لوله از شهر‌های مهرآران فسا و شیراز عبور خواهد کرد و مدت بهره برداری آن 4 سال است و از سال 1401 عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.