شناسهٔ خبر: 52926354 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

۳۱ اکیپ ثابت و سیار بر مراکز تولید مواد خام دامی در کرمانشاه نظارت دارند

مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه، از نظارت ۱۵ اکیپ ثابت در سطح ادارات و ۱۶ اکیپ خودرویی و سیار بر مراکز تولید و توزیع مواد خام دامی در استان خبرداد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، حسین حیدری مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه امروز در جمع اصحاب رسانه، اظهار داشت: با توجه به ایام تعطیلات عید نوروز و ماه مبارک رمضان و به تبع افزایش مصرف فرآورده‌های خام دامی دامپزشکی برنامه طرح تشدید و کنترل نظارت بهداشتی ویژه ایام مذکور بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی از چهاردهم اسفندماه تا پایان ماه مبارک رمضان با تشکیل اکیپ‌های ثابت و سیار در سطح شهرستان‌های استان در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در همین راستا با تشکیل ۱۵ اکیپ ثابت در سطح ادارات و ۱۶ اکیپ خودرویی و سیار در سطح شهرستان‌ها در طرح ویژه پایان سال و ماه مبارک رمضان از ساعت ۸ صبح لغایت ۲۰، در دو شیقت کاری در خدمت شهروندان گرانقدر هستیم.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه خط قرمز این اداره‌کل را سلامت مردم و شهروندان دانست و گفت: در همین راستا تمام توان خود را بر نظارت بهداشتی بر مراکز توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، رستوران‌ها، هتل‌ها چلوکبابی‌ها و سایر امکانی که فرآورده خام دامی را برای طبخ غذا استفاده می‌کنند با همکاری دستگاه‌های مرتبط از جمله اکیپ‌های نظارتی و بازدیدهای مشترک با مرکز بهداشت و سازمان جهاد کشاورزی در دستور کار داریم.

وی خاطرنشان کرد: نظارت ویژه از خودروهای مخصوص حمل و نقل فرآورده‌های خام دامی، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌های نگهداری فرآورده‌های خام دامی، کارگاه‌ها و مراکز فرآوری و بسته‌بندی فرآورده خام دامی در دستور کار قرار دادیم.

انتهای پیام/پ

نظر شما