به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، اکثر خانم ها در دهه ۳۰ سالگی خیلی نباید نگران سرطان باشند اما سرطان رحم خیلی سن خاصی ندارد و معمولاً بین ۳۵ تا ۴۵ سالگی بیشترین احتمال ابتلا به این سرطان وجود دارد؛ بنابراین بسیار مهم است که شما به طور منظم به پزشک زنان مراجعه کنید و وضعیت خودتان را چک کنید. مراقب باشید که خطری شما را تهدید نکند. بیش از ۲۰ درصد سرطان های دهانه رحم در خانم های بالای ۶۵ سال اتفاق می افتد.
بیشتر بخوانید:
ارتباط دلیل سوزش زبان با علامت سرطان چیست؟
هر خونریزی بین قاعدگی علامت سرطان نیست
اکثر افرادی که بین دوره های قاعدگی خونریزی دارند، مشکل شان ربطی به سرطان ندارد. گاهی اوقات مشکلات هورمونی، استفاده از قرص های ضد بارداری، بعضی حلقه ها، ایمپلنت، دستگاه آیودی یا روش های اورژانسی ضد بارداری می تواند باعث ایجاد این وضعیت شود. حتی عفونت های جنسی انتقال یافته مانند کلامدیا هم ممکن است باعث شود که فرد بین پریود های خود؛ قاعدگی های غلیظ را هم تجربه کند. سندروم تخمدان پلی کیستیک، اندومتریوزیس، پولیپ واژن یا دهانه رحم هم ممکن است باعث ایجاد این وضعیت شود؛ البته لکه بینی قبل از قاعدگی شاید طبیعی باشد و نشان دهد که مرحله چرخه شما تغییر کرده است اما به هر حال چیزی است که باید بررسی شود.
بهترین راه برای مراقبت از خودتان در جلوگیری از ابتلا به سرطان دهانه رحم:
سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری ها پیشنهاد می کند؛ از زمانی که وارد سن ۲۱ سالگی می شوید، حتماً هر سال خودتان را چکاپ کنید و مطمئن شوید که به سرطان دهانه رحم مبتلا نیستید.
اگر این سرطان زود تشخیص داده شود، خیلی راحت درمان می شود و احتمال زنده ماندن فرد و افزایش کیفیت زندگی او بسیار زیاد خواهد بود.
انتهای پیام/
نظر شما