به گزارش برنا، در این دیدار، دکتر غریبآبادی ضمن تاکید بر لزوم اجتناب از سیاسی کاری در چارچوب موضوعات حقوق بشری، بر عزم جمهوری اسلامی برای ارتقای حقوق بشر در داخل کشور و در سطح بینالمللی تاکید کرد و فصل سوم قانون اساسی موسوم به حقوق ملت، قوانین داخلی مرتبط در ایران، موازین اسلامی حقوق بشر و معاهدات بینالمللی حقوق بشری که ایران به عضویت آنها درآمده را بستر قانونی اقدامات حقوق بشری ایران برشمرد.
غریبآبادی همچنین به قطعنامه کشوری علیه ایران و ماموریت گزارشگر ویژه ایران که با انگیزه سیاسی و در راستای اهداف سیاست خارجی برخی کشورها در شورای حقوق بشر ایجاد شده نیز اشاره و توجه رئیس شورا را به این نکته جلب نمود که رویکرد گزینشی و دارای استاندارد دوگانه و سیاسی، موجب تضعیف و تخریب حقوق بشر میشود.
دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان به چالشهای پیش روی حقوق بشر شامل تروریسم و اقدامات قهرآمیز یکجانبه و تاثیر منفی آنها بر بهرهمندی از حقوق بشر اشاره و بر اهمیت پرداختن به این موضوعات در شورای حقوق بشر تاکید کرد.
رئیس شورای حقوق بشر نیز ضمن رد رویکرد سیاسی و گزینشی به حقوق بشر، همکاری و تعامل با رویههای ویژه را موجب تبیین بیشتر حقایق حقوق بشری هر کشوری دانست.
در این دیدار، طرفین بر ارتقای همکاریها تاکید کردند
انتهای پیام/
بیشتر بخوانید:
- دبیر ستاد حقوق بشر با وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی دیدار کرد
- شرکت هیات جمهوری اسلامی ایران در نشست عالیرتبه شورای حقوق بشر