شناسهٔ خبر: 52809423 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: بهار | لینک خبر

کاهش مصرف گوشت خطر سرطان را کم می‌کند

صاحب‌خبر -
گروه علمی:افرادی که رژیم غذایی بدون گوشت دارند یا حداقل برای مصرف آن محدودیت قائل می‌شوند، با کاهش خطر ابتلا به سرطان‌ها روبرو هستند.محققان بریتانیایی دریافتند  رژیم‌های غذایی بدون گوشت و کم‌گوشت افراد نسبت به سایر رژیم‌ها با خطرات کمتر سرطان مرتبط هستند.
 
«کودی واتلینگ»، محقق ارشد از دانشگاه آکسفورد، گفت: البته این رابطه بسته به نوع سرطان متفاوت است. ما از شواهد قبلی می‌دانیم که مصرف زیاد گوشت فرآوری شده و گوشت قرمز با خطر بالاتر سرطان روده بزرگ مرتبط است.محققان دریافتند خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ در افرادی که از رژیم غذایی کم گوشت پیروی می‌کردند (۵ وعده یا کمتر گوشت قرمز یا مرغ در هفته) در مقایسه با افرادی که بیشتر گوشت مصرف می‌کردند، ۹ درصد کمتر بود.

تیم تحقیق دریافت که رژیم گیاهخواری در مقابل سرطان سینه نقش محافظتی دارد اما فقط در میان زنان یائسه. خطر ابتلاء به این بیماری در آن‌ها ۱۸ درصد کمتر از زنان یائسه‌ای بود که بیش از ۵ بار در هفته گوشت می‌خوردند.
در مورد سرطان پروستات، این مطالعه نشان داد که این خطر در میان مردانی که گیاهخوار بودند کمتر است؛ در مقایسه مردانی که اغلب گوشت می‌خوردند، خطر ابتلاء به این بیماری ۲۰ تا ۳۱ درصد کمتر بود.

نظر شما