شناسهٔ خبر: 52724744 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: پارس نیوز | لینک خبر

مورا: مذاکرات وین در لحظه سرنوشت‌سازی قرار دارد/ نتیجه نامشخص است

مذاکره‌کننده اتحادیه اروپا در مذاکرات وین در پیامی با گفتن این که نتیجه هنوز مشخص نیست، تاکید کرد: مذاکرات وین در لحظه سرنوشت‌سازی قرار دارد. نریکه مورا، هماهنگ‌کننده کمیسیون مشترک برجام و مذاکره‌کننده ارشد اتحادیه اروپا در مذاکرات وین در صفحه توییترش نوشت: مذاکرات وین درباره برجام در لحظه سرنوشت‌سازی قرار دارد. پس از ۱۰ ماه مذاکره به پایان کار نزدیک می‌شویم. نتیجه هنوز نامشخص است. مورا ادامه داد: مسائل مهم باید حل شوند. اما تمامی هیات‌های مذاکره‌کننده کاملا تعامل دارند. کار فشرده در کوبورگ ادامه داد. اظهارات مورا هم‌زمان با برگزاری دور هشتم مذاکرت وین درباره احیای توافق هسته‌ای مطرح می‌شود. هیات‌های مذاکره‌کننده در وین، در سطوح مختلف سیاسی، حقوقی و فنی در حال بررسی آخرین مراحل ترتیبات اجرایی توافقی هستند که بتواند توافق به دست آمده در سال ۲۰۱۵ را یک بار دیگر به اجرا درآورند؛ توافقی که در می ۲۰۱۸ با خروج یک جانبه آمریکا از آن و اجرا نشدن تعهدات از سوی آمریکا و سه کشور اروپایی اجرایی نشد. علی باقری رئیس تیم مذاکره کننده ایران در مذاکرات می باشد.

صاحب‌خبر -

علی باقری کنی  (زادهٔ ۱۳۴۶)، دیپلمات ایرانی، معاون سیاسی وزیر امورخارجه ایران و رئیس تیم مذاکره‌کننده ایران است. علی باقری همچنین معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه ایران و دبیر ستاد حقوق بشر بوده‌است. علی باقری در دوران دبیری سعید جلیلی در شورای عالی امنیت ملی، معاون سیاست خارجی و امنیت بین‌الملل دبیر این شورا و نیز مذاکره‌کنندهٔ ارشد پروندهٔ هسته‌ای ایران بود.

مذاکرات وین

علی باقری کنی در سال ۱۳۴۶ در تهران به دنیا آمد. او فرزند محمدباقر باقری کنی، از روحانیون عضو سابق مجلس خبرگان رهبری، و برادرزاده محمدرضا مهدوی کنی است. برادر علی باقری، مصباح الهدی با دختر سید علی خامنه‌ای رهبر ایران ازدواج کرده‌است.

و پیشینهٔ تدریس اقتصاد در دانشگاه را نیز دارد. او در دانشگاه امام صادق درس خوانده‌است. در زمانی که جلیلی معاونت اروپا و آمریکا وزارت امور خارجه را برعهده داشت، باقری کنی مدیرکل اروپای مرکزی و شمالی این معاونت بود و پس از سعید جلیلی مدتی به عنوان معاون اروپای وزیر امور خارجه فعالیت کرد.

علی باقری کنی به همراه سعید جلیلی یکی از منتقدان مذاکرات هسته‌ای در دولت روحانی بوده و در موقعیت‌های مختلف از جمله شبکه افق و در مجلس شورای اسلامی محتوای مذاکرات و توافق برجام را نقد کرده‌است.

 علی باقری‌کنی از نسل مدیرانِ میانیِ جوانی است که انتصاب او به عنوان معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر به گمان چهره‌های مختلف سیاسی و حقوقی می‌تواند روح تازه‌ای در معاونت بین‌المللی این نهاد بدمد و به افزایش فعالیت‌ها و بهبود عملکرد آن منجر شود.

نظر شما