شناسهٔ خبر: 52703728 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

پیامد مصرف گوشت قرمز برای مبتلایان به بیماری کلیوی

گوشت های قرمز، مانند گوشت گاو و بره می تواند به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم باشد اما، مانند بسیاری از اجزای رژیم غذایی، بهتر است میزان مصرف را محدود کنید.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، گوشت های قرمز، مانند گوشت گاو و بره می تواند به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم باشد اما، مانند بسیاری از اجزای رژیم غذایی، بهتر است میزان مصرف را محدود کنید. تحقیقات نشان می دهد که از مصرف بیش از ۱۸ اونس گوشت قرمز در هفته خودداری کنید زیرا این ماده با برخی از سرطان ها از جمله سرطان معده ارتباط دارد. مطالعه ای که در سال ۲۰۱۲ منتشر شد، ۲۳۹۲۶ مورد مرگ را نشان داد که مصرف گوشت قرمز با افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی و مرگ و میر ناشی از سرطان همراه است.

بیشتر بخوانید:

فواید و خواص بسیار مهم امگا ۳ برای پوست و مو

ارتباط گوشت قرمز با تشدید بیماری کلیوی

افراد زیادی درگیر بیماری مزمن کلیه (CKD) هستند و در سطح جهان، حدود ۵۰۰ میلیون نفر با این مشکل دست و پنجه نرم می کنند. بسیاری از بیماران مبتلا به CKD در شرایط ابتلا به مرحله انتهایی بیماری کلیه (ESRDD) قرار دارند و به نوع سخت این بیماری مبتلا می شوند که در این صورت نیاز به دیالیز یا پیوند کلیه دارند.

در حال حاضر، کاهش مصرف پروتئین برای کم کردن سرعت پیشرفت ESRD، به بیماران مبتلا به CKD توصیه می شود. بیماری انتهایی کلیه (ESRD) که گاهی نارسایی کلیه هم نامیده می شود، هنگامی رخ می دهد که آسیب به کلیه ها آنقدر شدید شده که کارکرد این اندام ها به کمتر از ۱۰ درصد حد طبیعی رسیده باشد.

مضرات گوشت برای کلیه 

محققان روی بیش از ۶۳۰۰۰ بزرگسال از ۴۵-۷۴ سال با هدف کشف نقش منابع مختلف پروتئین بر سلامت کلیه بررسی هایی انجام دادند تا بدانند چه توصیه هایی باید به بیماران یا افراد نگران سلامت کلیوی در مورد انواع یا منابع دریافت پروتئین داده شود."

در نهایت یافته ها نشان داد مصرف زیاد گوشت قرمز ۴۰ در صد بیشتر افراد را به بیماری مزمن کلیه دچار می کند و سایر منابع پروتئینی هیچ ارتباطی با این بیماری ندارند. مصرف کمتر گوشت قرمز با کاهش خطر ابتلا به بیماری های کلیوی ارتباط دارد و جایگزینی یک وعده گوشت قرمز در هفته با یک منبع پروتئین متفاوت، خطر ابتلا به بیماری مزمن کلیوی را تا ۶۲ درصد کاهش می دهد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها:

نظر شما