به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امروز بازار سرمایه کار خود را ضعیف آغاز کرد و پس از ساعاتی با افزایش عرضهها شاخص کل بازار بورس تهران قرمز پوش به کار خود خاتمه داد و با ۲۷۹ واحد کاهش، در ارتفاع یک میلیون و ۲۸۲ هزار واحدی ایستاد.
در معاملات امروز (بورس و فرابورس) بیش از هشت میلیارد و ۲۶۱ میلیون سهم، حقتقدم و اوراق بهادار به ارزش ۵۳ هزار و ۶۵ میلیارد ریال و در بیش از ۷۲۹ هزار و ۷۳۲ نوبت معامله شد.
همچنین شاخص هموزن با ۱۹۸ واحد کاهش به ۳۲۵ هزار و ۸۳ واحد و شاخص قیمت با ۱۲۴ واحد افت به ۲۰۳هزار و ۸۵۳ واحد رسید در حالی که شاخص بازار اول، یکهزار و ۲۳۱ واحد افزایش و شاخص بازار دوم، پنج هزار و پنج واحد کاهش داشتند.
امروز در بورس بیش از پنج میلیارد و ۳۵۰ میلیون سهم، حقتقدم و اوراق بهادار به ارزش ۳۰ هزار و ۱۱۷ میلیارد ریال و در بیش از ۳۵۲ هزار و ۳۳۶ نوبت معامله شد.
نمادهای، بانک ملت، ایران خودرو، بانک تجارت، بانک صادرات ایران، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و سایپا، بیشترین تاثیر مثبت بر شاخص بورس داشتند و در مقابل، پالایش نفت بندرعباس، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت تهران، توسعه معادن و فلزات، نفت و گاز پتروشیمی تامین و پتروشیمی نوری، بیشترین تاثیر منفی بر شاخص بورس همراه شدند.
شاخص فرابورس نیز امروز بیش از ۱۱ واحد کاهش داشت و به ۱۷ هزار و ۵۱۵ واحد رسید و ۲ میلیارد و ۹۱۱ میلیون برگه سهم و اوراق مالی به ارزش ۲۲ هزار و ۹۴۸ میلیارد ریال داد و ستد شد. تعداد دفعات معاملات امروز فرابورس بیش از ۳۷۷ هزار و ۳۹۶ نوبت بود.
نمادهای بیمه پاسارگاد، بیمه اتکایی ایرانیان، گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی، فرآورده های غذایی و قند چهارمحال، توسعه سامانه نرم افزاری نگین، پخش البرز و کلر پارس با تاثیر مثبت بر شاخص فرابورس همراه بودند و در مقابل تجلی توسعه معادن و فلزات، پوسا زرکان آق دره، اعتباری ملل، زغال سنگ پرورده طبس، پتروشیمی زاگرس، شرکت سرمایهگذاری صبا تامین و پتروشیمی تندگویان با تاثیر منفی بر شاخص فرابورس به کار خود خاتمه دادند.
انتهای پیام/