شناسهٔ خبر: 52649581 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

فراخوان عمومی در دونتسک و لوگانسک برای مقابله با نیروهای اوکراینی

جمهوری‌های استقلال‌طلب دونتسک و لوگانسک از فراخوان عمومی برای مقابله با حمله نیروهای اوکراین خبر دادند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا از ریانووستی، مقام‌های جمهوری‌های استقلال‌طلب دونتسک و لوگانسک واقع در جنوب شرق اوکراین با توجه به تشدید تنش‌های نظامی در منطقه دونباس از فراخوان عمومی خبر دادند.

رئیس منطقه استقلال‌طلب دونتسک با انتشار فایلی ویدئویی گفت: از هموطنانی که در خانه‌های خود هستند دعوت می‌کنم به دفاتر نظامی بیایند؛ امروز دستور فراخوان عمومی را امضا کردم.

وی با بیان اینکه نیروهای اوکراینی از خمپاره‌انداز، نارنجک‌انداز و سامانه‌های موشکی برای بمباران خاک مناطق استقلال‌طلب استفاده می‌کنند، افزود: نیروهای پلیس با شلیک به مردم، شما را به وحشت می‌اندازند.

رئیس منطقه استقلال‌طلب لوگانسک نیز فرمانی امضا کرد که بر مبنای آن زمینه‌های مناسب برای جلوگیری از تجاوز نیروهای اوکراینی به خاک این مناطق فراهم و فراخوان عمومی اعلام شود. وی همه دستگاه‌های امنیتی را در حالت آماده‌باش کامل قرار داد.

طبق این فرمان، خروج مردان میان ۱۸ تا ۵۵ سال از قلمرو منطقه ممنوع شد.

دو جمهوری استقلال‌طلب دونباس روز گذشته (جمعه) تخلیه شهروندان خود (عمدتاً زنان، کودکان و افراد مسن) به روسیه را آغاز و عنوان کردند، نیروهای دولتی اوکراین در تدارک حمله گسترده جدید به این مناطق هستند.

انتهای پیام/۴۰۳۳/