نماینده کویت در اوپک گفت: انتظار نمیرود بهای جهانی نفت در نیمه دوم سال 2015 کاهش پیدا کند.
به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، نوال الفوزیه نماینده کویت در سازمان کشورهای صادرکننده نفت گفت: هنوز خیلی زود است که درباره تصمیم اوپک برای عرضه در نشست ماه ژوئن صحبت کنیم.
الفوزیه در جمع خبرنگاران گفت: انتظار میرود که نوعی تعادل در بازار نفت در نیمه دوم سال جاری میلادی وجود داشته باشد که از قیمتها حمایت خواهد کرد.
وی افزود: عرضه بیش از حد در بازار جهانی نفت به دلیل تقاضای کم و افزایش تولید نفت شیل آمریکا است نه تولید اوپک.
تولید نفت اوپک از سال 2011 بیش از روزانه 200 الی 400 هزار بشکه بالاتر از سقف تولید روزانه 30 میلیون بشکه ای این سازمان افزایش نیافته است.
سازمان کشورهای صادرکننده نفت اعلام کرد که تولید این سازمان در ماه آوریل به دلیل تولید بی سابقه عربستان و افزایش تولید عراق و ایران روزانه 18 هزار بشکه افزایش یافته است.
وزرای اوپک پنج ژوئن در وین تشکیل جلسه خواهند داد.
انتهای پیام