شناسهٔ خبر: 5244306 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

تأکید عمار الحکیم بر پاکسازی الانبار از لوث تروریست‌های داعش

گروه بین‌الملل: سید عمار الحکیم، رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق بر ضرورت آزاد‌سازی سریع استان الانبار از لوث تروریست‌های داعش تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «حمرین نیوز»، سید عمار الحکیم، پس از دیدار با سفیر ترکیه در بغداد در بیانیه‌ای آمادگی نیروهای تحت امرش را برای بیرون کردن گروه تروریستی داعش از این منطقه اعلام کرد.
وی افزود: شکاف‌های امنیتی در استان الانبار نگران کننده است، اما تهدید به شمار نمی‌رود.
به گفته یکی از مسئولان مجلس اعلای اسلامی عراق، سید عمار الحکیم از فرماندهان تحت امر خود خواسته تا 5000  نفر از نیروهای بسیج مردمی عراق را برای مقابله با داعش در الرمادی و دیگر مناطق الانبار آماده کنند.
به گفته وی، سید عمار الحکیم در تماس‌های تلفنی با برخی رؤسای احزاب و مقامات دولت هماهنگی‌های لازم را در این زمینه انجام داده است.
70 عشیره استان الانبار نیز برای همکاری با نیروهای ارتش عراق در آزادسازی استان الانبار و بیرون راندن تروریست‌ها از این استان، اعلام آمادگی کرده‌اند.