ایرنا: رییس سازمان خصوصی سازی با حضور در باشگاه پرسپولیس در مورد آخرین وضعیت خصوصی سازی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال گفت: در حال حاضر حساسیت زیادی روی تضمین آینده، دوام و اقتدار دو باشگاه در جریان فرآیند خصوصیسازی وجود دارد.
حسین قربانزاده معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل سازمان خصوصیسازی امروز در محل باشگاه حضور پیدا کرد و با رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس و معاونان باشگاه دیدار و گفتوگو داشت.
این نشست در پی سلسله جلسات کاری، هماهنگی و تخصصی انجام شد که در راستای واگذاری سهام پرسپولیس به بخش خصوصی و حضور در فرا بورس انجام میشود.
رئیس سازمان خصوصیسازی در جریان این نشست گفت: در ارتباط با واگذاری سهام مدت کوتاهی است که در بخش پرسپولیس با رضا درویش همکاری داریم و شاهد همت و تلاش او بودیم. او روحیه متواضعی هم دارد که خیلی کمک میکند. به نظرم برای بهتر شدن شرایط پرسپولیس، چنین روحیهای لازم است. پرسپولیس مدیریتی میخواهد که مسایل را مقطعی نبیند و این که باشگاه نگاه به آینده دارد خیلی مهم است.
قربانزاده گفت: الان یکی از مباحثی که باید درباره آن به جمع بندی نهایی برسیم این است که تکلیف بحث سهامداران مشترک با توجه به آنچه در فضای هواداری و بازار سرمایه وجود دارد، مشخص شودو جلسهای را هم تدارک دیدهایم. کار را با سرعت ولی توام با دقت و در نظر گرفتن جوانب امر ادامه میدهیم تا پرونده در روزهای آینده در هیات واگذاری بررسی شود.
وی ادامه داد: نکته مهم که از ابتدای انجام این کار شاهد بودیم، همکاری و هم افزایی وزارت ورزش و جوانان و وزارت اقتصاد و دارایی است. پیش از این گفتهام که تا پایان ماه بهمن نسبت به درج دو باشگاه برای واگذاری بخشی از سهام اقدام کنیم. حالا اگر شرایط فورس ماژور و قوه قهریهای اتفاق نیافتد، این کار در زمان مقرر انجام خواهد شد و تا این لحظه تمام زمانبندیها بر همین اساس است. البته خیلی اهمیت دارد که پیشکسوتان و خاک خوردههای دو باشگاه که هواداران به آنها اطمینان دارند در این مسیر مشوق باشند و این حرکت را به آغازی برای دوران جدید حکمرانی آنها تبدیل کنند. طبعا هر قدر این مشارکت عمومی بیشتر باشد، نتیجه بهتری حاصل خواهد شد.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود اظهار داشت: اجرای بعضی طرحها در گذشته با توجه به مواردی که در فوتبال دیده شد، میتوانست مشکلات زیادی برای دو باشگاه ایجاد کند. در حال حاضر حساسیت زیادی روی تضمین آینده، دوام و اقتدار دو باشگاه در جریان فرایند خصوصیسازی وجود دارد. این طور نیست که دولت بخواهد این دو باشگاه را به دیگران واگذار و از خود سلب مسوولیت کند. دولت نسبت به آینده باشگاه وسواس زیادی دارد. مسایلی مانند سود سهام، امنیت روانی هواداران و استمرار باشگاه کاملا مورد توجه است. با تیمهای معمولی طرف نیستیم. اینها سرمایههای اجتماعی کشور هستند و سختگیریها در انجام روند کار از این بابت است. مدلهای مختلف در کشورهای گوناگون هم مورد مطالعه قرار گرفت. مثلا در لالیگا مالک هواداری داریم که در واقع صاحب سهام نیستند ولی در انگلیس با سهامداران واقعی روبه رو هستیم.
در جلسه امروز همچنین درباره برآیند نشستهای قبلی درباره ارزشگذاری باشگاه با توجه به ارزش برند و همچنین مستغلات باشگاه که همچنان ادامه دارد، صحبت شد. همچنین رئیس سازمان خصوصی سازی، خبر از دیدار مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با سید احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد و امور دارایی داد.