به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، متن پیام محمدمهدی اسماعیلی به شرح زیر است:
«هو الخلاق العلیم
اگر رشد ادبیات و داستان نویسی باعث ارتقاى هنرهای شنیداری می شود، بی گمان رشد تمامی رشته های هنری که در زمره هنرهای دیداری و بصری محسوب می شوند به شکل ملموسی وابسته به پیشرفت هنرهای تجسمی اند. از این روى، هر نوع فعالیتی که به اعتلاى هنرهای تجسمی کشور بینجامد، نتیجه اش در سایر هنرهای بصری قابل مشاهده خواهد بود. گرچه این امر میسر نمی شود مگر آن که هنرمند ایرانی به گذشته خود نظر کند و از میراث فرهنگی هنری گذشته همچون نگاره ها و نقش مایه های شگفت اسلامى – ایرانى بهره گیرد و با زبان زمانه خود و برای مخاطب آن ها را باز آفرینی نماید.
هنرمند می داند هنر بى مخاطب دوامی ندارد. هنرمندانی که برگرفته از رخدادهای جامعه و تجربیات خود آثار هنرى ارائه مى دهند، با نگاه انسانی و تعهد هنری خود، بزرگترین ذخیره برای هنر و داشته های فرهنگی و میراث هنری کشورمان محسوب میشوند که از رهگذر آفرینش های هنری، نسبت خویش با مردم و جامعه را زنده و پویا نگاه می دارند.
همزمان با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، چهاردهمین دوره جشنواره هنرهای تجسمی فجر که با گذشت دو سال از شرایط سخت شیوع بیماری کرونا برگزار می شود، حاصل نگاه و اندیشه هنرمندان گرانمایه هنرهای تجسمی است و نقطه امیدی برای هنرمندان و مخاطبان این رویداد که با حضور مستمر در فرایند عرضه و ارائه اثر، پویایی و نشاط هنر را تضمین میکنند.
مشارکت پرشمار پدیدآورندگان آثار تجسمی در شاخه های گوناگون و حضور تعداد قابل توجهی از هنرمندان برجسته کشور در کسوت دبیران و داوران جشنواره، می تواند نویدبخش رقابتی سالم و اندیشمندانه در عرصه هنرهای تجسمی باشد تا هنرمندان با اطمینان خاطر در این عرصه شرکت کنند.
از تمامی دستاندرکاران چهاردهمین دوره جشنواره هنرهای تجسمی فجر و نیز استادان گرامی که به عنوان دبیر و داور در این دوره حضور داشته اند، صمیمانه سپاسگزارم و برای همه عزیزان از خداوند متعال آرزوی توفیق در برگزاری جشنوارهای شایسته را دارم.»
خبرنگار: زهرا غلامعلی زاده