شناسهٔ خبر: 5237055 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: صبحانه آنلاین | لینک خبر

آغاز تولید خودروهای جدید چینی در ایران

تولید انبوه خودروهای جدید چینی در ایران در شرکت خودروسازی سایپا آغاز شد.

صاحب‌خبر -
به گزارش صبحانه، سعید مدنی امروز در مراسم آغاز تولید انبوه محصولات H300 با حضور در جمع خبرنگاران به ارائه توضیحاتی در مورد خط تولید این محصولات چینی پرداخت و اظهار داشت: از چند سال گذشته مطالعات خود را بر روی خودروهای چینی آغاز کرده بودیم که در نهایت همکاری‌های خود را با شرکتهای چینی افزایش داده‌ایم.

به گزارش تسنیم وی با بیان اینکه این خودروهای چینی در رده‌های کیفی متفاوتی تولید می‌شوند، افزود: ما یکی از بهترین خودروسازی‌های چینی را انتخاب کردیم که شریک شرکت خودروساز آلمانی بی‌ام‌و است. این موضوع به این دلیل بوده است که این محصولات بسیار با کیفیت هستند.

وی با اشاره به این که شرکت برلیانس شریک و سهامدار شرکت بی ام و آلمان است گفت: قیمت مناسب و کیفیت محصولات برلیانس باعث شده تا ما خط تولید 2 محصول این شرکت را در ایران به طور آزمایشی آغاز کنیم. البته با نیازمندی بازار تیراژ این خودروها در آینده افزایش خواهد یافت.

مدنی با تاکید بر این که طبق قولی که به وزارت صنعت داده ایم ساخت داخل محصولات جدیدی که با شرکت های خودروساز تولید می شود باید تا 30 درصد داخلی باشد افزود: تا پایان سال 94 این موضوع را اجرایی خواهیم کرد.

وی در پاسخ به پرسش تسنیم مبنی بر این که هم اکنون ساخت داخل این محصولات تا چه میزان است تصریح کرد در حال حاضر با 30 درصد ساخت داخل تولیدات خود را آغاز کرده ایم اما در آینده این رقم را افزایش خواهیم داد.

مدیر عامل سایپا با تاکید بر این که در شرایط حاضر دو مدل از محصولات برلیانس با لوگوی سایپا تولید می شود گفت H220‌و H230‌ در شرکت سایپا و H320‌  به همراه H330 در شرکت پارس خودرو تولید خواهند شد.

وی در رابطه با تیراژ این دو محصول نیز افزود:امسال 20 تا 30 هزار دستگاه از این دو خودروها تولید خواهد شد. البته در حال حاضر خودروی H330 در مرحله شماره گذاری قرار داشته و به زودی وارد بازار می شود.

وی در رابطه با قیمت این محصولات اظهار داشت محصول H230‌دنده ای دستی با قیمت 37 میلیون و H330‌ اتومات به قیمت 53 میلیون عرضه خواهد شد.

مدنی تاکید کرد 15 تا 16 درصد ارزش افزوده این خودروها در ایران در حوزه های مونتاژ بدنه و خط رنگ ایجاد شده است.