شناسهٔ خبر: 5235266 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

بکارگیری نیروهای مردمی برای آزادسازی الرمادی

صاحب‌خبر - دولت عراق در نظر دارد با به کارگیری شبه‌نظامیان شیعه شهر رمادی را از دست شبه‌نظامیان تروریست داعش خارج کند. ایران نیز اعلام کرده در صورت درخواست دولت عراق به این کشور برای آزادسازی رمادی کمک خواهد کرد.

به گزارش ایسکانیوز به نقل از رویترز، گروه داعش با تصرف شهرستان رمادی، مرکز استان سنی نشین انبار، شکست بی سابقه ای را به نیروهای ارتش عراق وارد کرده است.

به گفته مقام های عراقی تا کنون دست کم پانصد نفر از میان نیروهای نظامی و همچنین غیرنظامیان در این شهر کشته شده اند.

در این میان شبه‌نظامیان شیعه خود را برای جنگ علیه نیروهای داعش بر سر شهر رمادی آماده می‌کنند. شورای استان انبار روز دوشنبه تصریح کرد که حدود سه هزار شبه‌نظامی شیعه وارد یک پایگاه نظامی در نزدیکی شهر رمادی در غرب عراق شده‌اند.

ایران به عراق پیشنهاد کرده که به این کشور برای آزادسازی شهر رمادی از دست نیروهای داعش کمک می کند.در این حال، وزیر دفاع ایران روز دوشنبه برای گفتگو با مقام های عراقی وارد بغداد شد.

"حیدر عبادی" نخست وزیر عراق نیز خواستار حمایت شبه نظامیان شیعه از ارتش در استان انبار شده است.