شناسهٔ خبر: 52348177 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

کشف گلی به عمر صد میلیون سال

یک تیم تحقیقاتی بین‌المللی به سرپرستی دانشمندان چینی فسیل گل کاملا سالم را درون یک سنگ کهربا کشف کرده‌اند که قدمت آن به ۱۰۰ میلیون سال می‌رسد.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری میزان _ فارس به نقل از سی‌جی‌تی‌ان نوشت: یک تیم تحقیقاتی بین‌المللی به سرپرستی دانشمندان چینی فسیل گل کاملا سالم درون یک سنگ کهربا کشف کرده‌اند که قدمت آن به ۱۰۰ میلیون سال می‌رسد.

کشف این گل شواهدی برای مطالعه تکامل گیاهان گلدار در جنوب شرقی آسیا ارائه می‌دهند؛ به گفته محققان، این کشف نشان داد که برخی از گل‌هایی که امروزه در آفریقای جنوبی زندگی می‌کنند، از زمان دایناسور‌ها بدون تغییر باقی مانده‌اند.

تیم تحقیقاتی از دانشگاه علم و فناوری چینگدائو (QUST) با همکاری کارشناسان دانشگاه‌ها در انگلیس و سایر موسسات، دریافتند که فسیل‌های گل تقریباً مشابه گونه مدرن Phylica است که در آفریقای جنوبی یافت می‌شود.

این مطالعه در «Nature Plants» منتشر شده است، یک مجله علمی که مقالات تحقیقاتی اولیه را در مورد تمام جنبه‌های زیست شناسی، فناوری، اکولوژی و تکامل گیاهان منتشر می‌کند.

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب‌ها: