شناسهٔ خبر: 52332774 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در نشست خبری عوامل فیلم «شادروان» |

«شادروان» یک ملودرام است و نمی‌توان آن را یک کمدی دانست

رویا تیموریان در نشست خبری فیلم «شادروان» گفت: «سالیان سال است که در جشنواره فجر پیش از دیده شدن فیلم‌ها درمورد آن‌ها نقد نوشته می‌شود.»

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ نشست خبری فیلم سینمایی شادروان به کارگردانی حسین نمازی با حضور این کارگردان، عباس نادران تهیه کننده، امید گلزاده طراح گریم، مسعود سلامی مدیر فیلمبرداری، بهزاد عبدی آهنگساز، رضا رویگری، نازنین بیاتی، بهرنگ علوی، سینا مهراد، گلاره عباسی، رویا تیموریان، ایمان برات پور بازیگران، بابک اردلان صداپرداز، عماد خدابخش تدوینگر شامگاه امروز سه شنبه ۱۲ بهمن در محل برج میلاد برگزار شد.

رضا رویگری هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون مهمان ویژه این نشست بود و در ابتدای نشست ضمن خسته نباشید به اهالی رسانه، گفت: «امیدوارم که نقشم را دوست داشته باشید. از آقای نمازی و تمامی عوامل و همکارانم تشکر می‌کنم.
در ادامه حسین نمازی کارگردان فیلم در خصوص فیلمنامه این کار، گفت: «فیلمنامه این اثر، قصه‌ای منسجم دارد اما در بطن آن خرده روایت‌هایی هم به چشم می‌خورد که اگر وجود نداشت فیلم الکن می‌شد. ایده اولیه این فیلم از یک سایت حقوقی و سوالی که در آن مطرح شده بود شکل گرفت. هر قصه‌ای که بدانم از پس آن برمی‌آیم سراغش می‌روم و فرقی هم نمی‌کند در چه ژانری است. این فیلم یک ملودرام است و نمی‌توان آن را یک کمدی دانست.»

رویگری در پاسخ به این سوال که آیا قصد کارگردانی در سینما را دارد، توضیح داد: «من از سال 72 قصه‌ای را نوشتم که به دوران کودکی‌ام برمی‌گردد و قصه‌ای بسیار خاص دارد و همچنان درصدد این هستم که بتوانم این اثر را بسازم.»
بهرنگ علوی درباره اینکه چندی پیش از این فیلم، در فیلمی ضدآقازاده‌ها بازی کرده و حالا خود در فیلم پسر یک نماینده مجلس بازی کرده نیز توضیح داد: «بدون اغراق عباس نادران دوست ۲۵ ساله من است و از خانواده او شناخت دارم و به‌جرات می‌توانم بگویم او یکی از سالم‌ترین افرادی است که در زندگی خود دیده‌ام. اگر از او چیزی می‌دیدم که کارنامه‌ام را لکه‌دار می‌کرد قطعا با او رفاقت و همکاری نمی‌کردم.»

سینا مهراد در ادامه نشست گفت: «زمانی که پیشنهاد این فیلم به من شد اصلاً جو زده نشدم و به قدرت ریسک حسین نمازی و عباس نادران پی بردم. این نقش چالش عجیب برای من نداشت و به صورت طبیعی تمرین کرده و سعی کردم با مردم جنوب تهران بیشتر آشنا شوم.»

رویا تیموریان نیز اظهار کرد: «یک تجربه چند ماهه با آقای نمازی داشتم و از سلامت کار او خبر داشتم. این نقش نیز برای من بسیار جالب بود و می‌خواستم نقش نازی را در نهایت ناز بودن و رنجی که می‌کشد بازی کنم. این فیلم به اندازه کافی ساده و روان است و حرف خود را به راحتی می‌زند. این فیلم ۹۰ دقیقه مردم را شاداب می‌کند و لحظه‌هایی از زندگی است که فراموش می‌کنیم.»

رویا تیموریان ادامه داد: «هرسال در جشنواره این مشکل را داریم که فیلمی که هنوز دیده نشده نقد می‌شود و این یک کار غیر فرهنگی است باید جلوی این مساله گرفته شود تا به سینما کمک کنیم.»

علوی نیز بیان کرد: «سعی کردن در پروسه پیش تولید فیلم کمک کنم تا فیلم ساخته شود چرا که به دلیل شرایط کرونا سرمایه گذاری در سینما تبدیل به یک قمار شده است. نقش من در فیلم برایم یک چالش بود و خوشحالم که آن را بازی کردم. برای من به عنوان بازیگر خیلی کم فرصت می‌شود که بتواند چیزهایی را که می‌خواهد تجربه کند و این فیلم به من این فرصت را داد و این نقش برای من پختگی بهرنگ در فیلم دربند بود.»

نازنین بیاتی درباره نقش خود توضیح داد: «در پیش تولید و هنگام فیلمبرداری با سینا مهراد بسیار تمرین کردیم تا نقش خواهر برادر را بازی کنیم. نکته خوب در فیلم این بود که هیچکدام از ما با هم رقابت نداشتیم.»

سینا مهراد نیز ادامه داد: «من و نازنین بیاتی واقعاً مانند خواهر برادر هستیم و خوشحالم که با هم در این فیلم بازی کردیم.»

امید گلزاده طراح گریم بیان کرد: «خوشبختانه با هیچکدام از بازیگران برای گریم چالش نداشتم.»

رویا تیموریان مساله اینکه چند روز در فیلم حضور نداشته را تکذیب کرده و گفت: «اینکه سرمایه‌های ملی و بزرگان سینما را خراب کنیم درست نیست خیلی از این صفحه‌های مجازی واقعی نیست و رسالت فرهنگ این است که جلوی این شایعه‌ها را بگیرند. من اخلاق انصراف بعد از امضای قرارداد را ندارم و چنین چیزی در کارنامه من وجود ندارد. یکی از رسالت‌های بخش فرهنگی این است که جلوی شایعات و حاشیه‌ها را بگیرد و به آن‌ها دامن نزند.»

مسعود سلامی فیلمبردار نیز بیان کرد: «دوست داشتم این فیلم را رئال فیلمبرداری کنم به همین دلیل از نورهای رئال استفاده کردم چرا که همه شخصیت‌های فیلم همگی رئال باشد.»

بهزاد عبدی آهنگساز نیز بیان کرد: «از ابتدای فیلم غرق شور و هیجان و غم فیلم شدم. این فیلم یک فیلم کولی وار است و برای موسیقی آن از موسیقی کولی وار استفاده کرده و تلاش کردم تا به تم اصلی فیلم که یک ملودرام غم انگیز وفادار بمانم.»

عماد خدابخش تدوینگر فیلم نیز گفت: «این دومین همکاری من با حسین نمازی است این کارگردان سادگی و روانی را در فیلم‌هایش دارد که یکی از خصوصیات خود کارگردان است.»

گلاره عباسی نیز درباره نقش خود به عنوان یک افغان گفت: «برای این نقش معلم زبان داشتم و بازیگران افغان فیلم نیز به من کمک کردند. مساله مهم این نقش بخث غربت بود و چون خود تجربه غربت را داشتم می‌خواستم ادای دینی به مهاجران داشته باشم و بتواند این رنج و مبارزه مهاجران را نشان دهم.»

نظر شما