به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری،علی رضایی عضو هیات مدیره شرکت هونام ارتباط نیروی ایرانیان با اشاره به این که مودم تجاری سازی شده، نیاز صنایع و خطوط انتقال نیرو را تامین میکند، ادامه داد: این مودم برای انتقال اطلاعات از پستهای کنترل برق به مراکز دیسپاچینگ است و عملا کنترل پستهای برق را به صورت برخط ممکن می کند.
انتقال اطلاعات در بسترهای اختصاصی
مودم میتواند بر اساس نوع سیستم مخابراتی روی بسترهای اختصاصی، لیز لاینها، لینکهای رادیویی، سیستم های فیبر نوری و یا پاور لاین کریر اطلاعات را ارسال و یا دریافت کند.
مودم تولید شده توسط فعالان فناور شرکت دانشبنیان هونام ارتباط نیروی ایرانیان، به دو شکل خروجی یا رومیزی یا کارت اینترنال عرضه شده است. نمونه ایرانساخت این مودم، کارایی خود را در انتقال اطلاعات به صورت لحظه ای از پست ها و نیروگاه های برق به نمایش گذاشته است.
مودم با روش دیتا باند صوتی فرکانس 300 تا 3400 هرتز را مخابره می کند. این ارسال و دریافت به صورت کاملا ایمن با کمترین نویز و اختلال و به صورت پیوسته صورت می گیرد. این مودم بر اساس فناوری پیشرفته FPGA طراحی شده که می تواند ویژگی های منعطف و مناسبی را در اختیار کاربر قرار دهد. تنظیمات و کانفیگ دستگاه از طریق دیپ سوئیچ های روی فرانت پنل به راحتی و حتی در زمان خاموش بودن دستگاه نیز در دسترس است.
صادرات به اروپا و شمال آفریقا
مودم ایرانساخت در حالی که با یک سوم قیمت نمونه خارجی عرضه میشود، از همان کارآیی برخوردار است و به زودی به بازارهای شمال آفریقا و اروپا صادر خواهد شد.
این مدیر حوزه دانش بنیان گفت: ساخت این دستگاه سبب شد تا 10 فرصت شغلی در شرکت هونام ارتباط نیروی ایرانیان ایجاد شود. با توجه به آزمایش ها و بررسی های انجام شده کیفیت ساخت و پایداری محصول یادشده، همرده نمونه های سایر برند های خارجی بوده و چه بسا در برخی موارد با توجه به شرایط بومی ایران از سایر محصولات بهتر و سازگارتر است.
انتهای پیام/
نظر شما