شناسهٔ خبر: 52298835 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

حمله به ابوظبی با موشک‌های ذوالفقار

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت: در عملیات (طوفان یمن ۳) اهداف کیفی و مهمی در امارت نشین ابوظبی هدف موشک‌های بالستیک ذوالفقار قرار گرفتند.

صاحب‌خبر -

  به گزارش سرویس بین الملل­ خبرگزاری­ صدا و سیما، به نقل از تلويزيون العالم، سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در کنفرانسی خبری، جزئیات عملیات نیرو‌های مسلح یمن علیه امارات عربی متحده را تشریح کرد:

بسم الله الرحمن الرحیم
أُذِنَ لِلَّذِینَ یُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا ۚ وَإِنَّ اللَّهَ عَلَیٰ نَصْرِهِمْ لَقَدِیرٌ
صدق الله (العلی) العظیم

<div id="video-display-embed-code_7578961"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/3349318/7578961?width=600&height=350"></script></div>


نیرو‌های مسلح یمن به یاری خداوند تعالی، عملیات نظامی گسترده‌ای با عنوان "إعصار الیمن الثالثة" (طوفان سوم یمن) را در عمق خاک کشور امارات کوچک به شرح زیر اجرا کردند:

برخی اهداف مهم و حساس در امیرنشین ابوظبی با تعدادی موشک بالستیک ذوالفقار هدف قرار گرفت.
برخی اهداف حساس در امیرنشین دبی با تعدادی پهپاد صماد-۳ هدف قرار گرفت.
اهداف عملیات به یاری خداوند با موفقیت تحقق یافت.

نیرو‌های مسلح یمن تاکید می‌کند تا زمانی که عناصر وابسته به رژیم صهیونیستی در ابوظبی و دبی به حملات علیه کشور و ملت ما ادامه می‌دهند، کشورک امارات همچنان ناامن خواهد بود. بر همین اساس بار دیگر به شهروندان، افراد مقیم این کشور و شرکت‌ها هشدار می‌دهیم از مراکز و تاسیسات حیاتی وحساس دور شوند، زیرا این مراکز در آینده در معرض حمله قرار دارند.

نیرو‌های مسلح یمن با توجه به این که ملت یمن با محاصره شدید روبروست و علیه آن انواع جنایات روی می‌دهد، ساکت نخواهد نشست و به یاری خداوند به دفاع قانونی از یمن عزیز ادامه خواهد داد تا تجاوزات متوقف شود و محاصره به پایان برسد. خداوند شاهد چیزی است که می‌گوییم.

قال الله تعالی
رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَیْنَا صَبْرًا وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانصُرْنَا عَلَی الْقَوْمِ الْکَافِرِینَ
صدق الله (العلی) العظیم
زنده باد یمن آزاد، مستقل و بزرگ
یمن و همه آزادگان امت پیروز هستند
صنعا؛ بیست و هشتم جمادی الآخر ۱۴۴۳ ه. ق
سی و یکم ژانویه ۲۰۲۱ م.
بیانیه نیرو‌های مسلح یمن

 

در حملات دیروز به امارات یک مرکز حیاتی و حاکمیتی بزرگ هدف قرار گرفته است
از سوي ديگر شبکه تلویزیونی المیادین به نقل از منابع خبری خود اعلام کرد در عملیات و حمله دیروز یمنی‌ها به امارات یک مرکز حیاتی و حاکمیتی بزرگ در قلب ابوظبی هدف قرار گرفته است.

در همین ارتباط رشاد الوتیری یکی از کارشناسان نظامی در مصاحبه با این شبکه تاکید کرد حملات سنگین‌تر دیگری علیه امارات هم در راه خواهد بود. الوتیری اعلام کرد مراکز حیاتی مورد هدف قرار گرفته شامل مراکز اقتصادی و نظامی هستند.

وی افزود: یمنی‌ها سلاح‌های بازدارنده جدیدی دارند که همگان را شگفت زده خواهند کرد و یک بانک بزرگ اهداف را برای خود مشخص کرده اند.