شناسهٔ خبر: 52210562 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

حجت الاسلام منتظری:

یکی از بزرگترین آسیب‌ها در جهان، مسئله اعتیاد است

دادستان کل کشور گفت: یکی از بزرگترین آسیب‌ها در جهان ، مسئله اعتیاد است و متأسفانه عده‌ای سودجو، جوانان را برای نیل به اهداف شیطانی خود به آتشی می‌سوزانند.

صاحب‌خبر -

به گزارش برنا؛ حجت‌الاسلام محمد جعفر منتظری دادستان کل کشور در بازدید از مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب ماده 16 سروش اظهار کرد: امروز یکی از بزرگترین آسیب‌ها در جهان و از جمله کشورمان، مسئله اعتیاد است، متأسفانه عده‌ای سودجو، جوانان را برای نیل به اهداف شیطانی خود به آتشی می‌سوزانند که یک زندگی توأم با مرگ تدریجی است.

دادستان کل کشور افزود: نمی‌دانم آماری که گاهی درباره اعتیاد داده می‌شود چه قدر منطبق بر واقعیت است، زیرا متأسفانه در حوزه اعتیاد نمی‌توانیم آمار دقیقی داشته باشیم و نه امکان آن است اما مسلماً آمار معتادان و گرفتار به اعتیاد زیاد است.

وی بیان کرد: مسئولان‌ تلاش می‌کنند اما متأسفانه این تلاش‌ها نتیجه مطلوب، کامل و جامع ندارد و معتادان بعد از مدتی به سطح شهر بازمی‌گردند، چه باید کرد؟ یک اراده، عزم جزم و تصمیم جدی برای مسئولان در امر مبارزه با مواد مخدر باید صورت گیرد، قبول دارم کار سنگین است اما چرا باید در این عرصه شاهد باشیم فلان دستگاه به وظیفه خود عمل نمی‌کند یا توجهی ندارد.

این مقام ارشد قضائی ادامه داد: در دادستانی کل مرتب این مسئله را پیگیری می‌کردیم و بعد از حضور سردار مؤمنی شاهد تحرک بیشتری هستیم، چند بار رئیس جمهور در گذشته به عنوان رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر حضور پیدا کرد، امیدواریم در این دولت شاهد باشیم در این حوزه فعالیت بیشتر و تلاش گسترده‌تر صورت گیرد.

منتظری با تأکید بر اینکه پیشگیری مقدم بر هر امری است، تصریح کرد: باید باب گسترده‌تری در بحث پیشگیری در ستاد مبارزه با مواد مخدر باز شود البته هرچه‌قدر پیشگیری کنیم باز شاهدیم که متأسفانه شاهد افزایش معتادان هستیم. در وهله بعد از پیشگیری باید به دنبال نجات افراد گرفتار شده در دامن اعتیاد باشیم، در بحث نجات چند عامل مهم است، نخست اراده و خواستن خود معتادان است و گرنه چند ماه نگهداری شده و مجدداً پس از رهاسازی به چرخه اعتیاد برمی‌گردند.

وی ادامه داد: همچنین باید زمینه درمان این افراد را فراهم کنیم، در وهله بعد، پس از درمان باید برنامه‌های خوب برای معتادان داشته باشیم، یکی از مؤلفه‌های موثر در مرحله دوم و سوم، برای نجات افراد گرفتار، وجود افراد خَیّر است. متأسفانه به دلایل مختلف در سراسر کشور، فقدان مراکز نگهداری معتادان را شاهدیم هرچند که تلاش‌هایی صورت گرفته است؛ به خاطر فقدان مراکز نگهداری معتادان ناچاریم عده‌ای از آن‌ها را یا رها کنیم یا به زندان ببریم، این افراد را نباید زندان برد، این افراد باید به مراکز بروند که درمان و بازپروی شوند.

انتهای پیام/

 

 

 

 

 

 

بیشتر بخوانید:

  • ابتلای ۵۸۸ معتاد متجاهر به کرونا از آغاز سال جدید/ واکسیناسیون معتادان متجاهر آغاز شده است/ سال گذشته یک نفر از معتادان متجاهر مراکز ماده ۱۶ به دلیل کرونا فوت کرد
  • 95 درصد معتادین متجاهر جمع آوری شده به اعتیاد بازمی‌گردند/ اعتیاد دوباره برخی مصرف کنندگان مراکز ماده 16 از سر لجبازی/ جمع آوری 42 هزار معتاد متجاهر در سال گذشته

نظر شما