به گزارش خبرگزاری فارس، تیم ملبورن ویکتوری به سرمربیگری کوین موسکات برای سومین بار به قهرمانی دسته برتر فوتبال باشگاهی استرالیا موسوم به إی-لیگ رسید. این عنوان پس از برد سه به صفر برابر میهمان خود، سیدنی افسی و در حضور بیش از 30 هزار هوادار به دست آمد.
وسترن سیدنی وندررز قهرمان سال پیش این مسابقات، در فصل جاری در جایگاه آخر ای-لیگ قرار گرفته است.
پیش از ملبورن ویکتوری، تنها برزبین روورز توانسته بود سه بار به قهرمانی برسد.
ای-لیگ از سال 1383 و به دنبال کنار گذاشتن جام فوتبال ملی استرالیا به وجود آمد.
10 تیم در ای-لیگ حضور داشتند که در 20 هفته با هم رقابت کردند. دو تیم از این مجموعه از نیوزیلند بودند و مابقی از استرالیا.
در این لیگ، در 11 سال اخیر شرکت هیوندای پشتیبان آن بوده است و به همین علت به آن لیگ برتر هیوندای میگویند.
باشگاه فوتبال ملبورن ویکتوری در شهر ملبورن در ایالت ویکتوریای استرالیا قرار دارد. این باشگاه هماکنون در ای-لیگ بازی میکند. ویکتوری با دو قهرمانی در ای-لیگ پرافتخارترین تیم این لیگ است. مربیگری ملبورن ویکتوری سابقا بر عهده محمت دوراکویچ بود. این باشگاه دو فصل پیش نماینده استرالیا در لیگ قهرمانان آسیا نیز بود.
انتهای پیام/م
∎