به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سوپ غذایی مفید و سرشار از ویتامین است که گزینه خوبی برای فصل های سرد سال محسوب می شود. سوپ ها انواع مختلفی دارند و با مواد غذایی متفاوتی تهیه می شوند. سوپ میگو یکی از بهترین انواع سوپ ها است که با میگو و سبزیجات مختلفی تهیه می شود و طعمی بی نظیر دارد.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه کباب لقمه ترکیهای
مواد لازم سوپ میگو با شیر
میگو ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
عصاره سبزیجات ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
هویج رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۱ لیتر
پوست لیموی تازه رنده شده ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
درون ظرفی آب جوش ریخته و مدت ۳ دقیقه میگوها را در آبجوش گذاشته و سپس آبکشی کنید. در ظرفی دیگر پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم. هویج رنده شده را به پیاز افزوده و دوباره مواد را تفت می دهیم.
در این مرحله نمک و فلفل را افزوده و مواد را کمی تفت دهید تا فلفل خوب عطر خود را پس دهد. عصاره سبزیجات را اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید.
سپس آرد و بعد کره را اضافه کرده و تفت دهید، کره طعم سوپ را بی نظیر و بافت نرمی به سوپ می دهد .
پس از اینکه خامی آرد گرفته شد، به تدریج شیر را اضافه و همزمان مواد را خوب هم بزنید تا آرد گلوله نشود و خوب در شیر حل شود.
سپس پوست های رنده شده لیمو را اضافه کنید اما به مواد آبلیمو نزنید زیرا آبلیمو سبب میشود که شیر بریده بریده شود .
حرارت را ملایم کرده و مواد را هم می زنیم تا آرد ته نشین نشود و شیر به جوش آید.
میگوهای آبکش شده را اضافه کرده و اجازه دهید مدت ۵ دقیقه با مواد بپزند.
شعله را خاموش کنید و به سوپ گشنیزهای خرد شده را اضافه نمایید.
انتهای پیام/