به گزارش پایگاه 598، برخی اصلاح طلبان که جزو حامیان روحانی و به عبارت بهتر جزو بانیان وضع ناگوار کنونی محسوب می شوند مایل هستند که اعتراضات صنفی و ... شکل دومینو به خود گرفته و ضمن شدت گیری، گسترش هم یابد.
سهیلا جلودارزاده، محمد مهاجری، ناصر قوامی و محمود صادقی از جمله افرادی بوده اند که تاکنون مستقیم به این موضوع ورود کرده اند و از تشدید اعتراضات در ماه های آینده خبر دادند.
حال نوبت هاشمی طبا، کارشناس ثابت و همه چیزدان رسانه های اصلاح طلب رسیده که این روند را ادامه دهد. هاشمی طبا با بیان اینکه «خویشتن داری هم حدی دارد» و «خطرهای گستردهای در پیش روست» گفته است: «ممکن است اعتراضها به همین میزان باقی نماند و اگر مشکلات حل نشود، شاهد درگیریهای قومی باشیم».
به طور کلی بوی دلسوزی برای مردم و کشور از جنس اظهارات اصلاح طلبان حس نمیشود بلکه اینگونه مواضع علاوه بر وقاحت و طلبکاری بیشتر شبیه کددهی برای ایجاد ناامنی جهت بهره برداری جناحی است.
تقلای اصلاح طلبان برای سنگ اندازی در مقابل حرکت دولت در حالی است که دولت سیزدهم وارث هشت سال خرابی و بدهی سنگین به جامانده از دولت روحانی است که بنا به نظر کارشناسان حل برخی مشکلات تا سال ها زمان می برد؛ هرچند که دولتمردان شبانه روزی در حال فعالیت برای گره گشایی هستند.
بخش هایی از اظهارات هاشمی طبا را در ادامه خواهید خواند:
*وقتی طبقه متوسط در سالهای گذشته به شدت تحت فشار قرار گرفت و حتی به گفته برخی جامعهشناسان سیاسی از بین رفت، دو طبقه مرفهان و فرودستان در رویاروی یکدیگر قرار گرفتند که چنین شرایطی بیتردید میتواند پیامدهای خطرناکی را در پی داشته باشد.
*به نظر من صرفا فاصله طبقاتی در ایران وجود ندارد بلکه امروز مردم ناامید شدهاند. ناامیدی در وجود مردم ریشه دوانده و آیندهای پیش روی مردم دیده نمیشود. به بیان دیگر ممکن است عدهای فقیر باشند اما در عین حال امیدوار باشند اما وقتی فردی هم فقیر است هم ناامید میشود پاکباخته و امروز با پدیده گسترش پاکباختگان مواجهیم.
*حتما در چنین شرایطی آیندهای روشن پیشبینی نمیشود و این فقر و ناامیدی گسترده پیامدهای جانبی بسیار خطرناکی را به دنبال دارد که یکی از آنها مهاجرت شدید از روستاها به حاشیههای شهرها خواهد بود.
∎