شناسهٔ خبر: 5200730 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیرکل میراث فرهنگی اردبیل:

نخستین سایت موزه کشور در شهریری مشگین‌شهر اجرا می‌شود‌

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: نخستین سایت موزه کشور در منطقه باستانی و تاریخی شهریری مشگین‌شهر راه‌اندازی می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، کریم حاجی‌زاده عصر امروز در جریان بازدید از آثار و ابنیه‌های تاریخی مشگین‌شهر اظهار کرد: با تاکید رئیس سازمان میراث فرهنگی قرار است این سایت موزه در منطقه شهریری اجرایی شود تا آثار و ابنیه‌های تاریخی این منطقه که به جا مانده از دوره تاریخی 15 هزار ساله است، بیشتر مراقبت شده و صیانت از آن به انجام برسد.

وی تصریح کرد: امیدواریم با همت مسئولان کشوری و استانی این مجموعه به بزرگترین سایت موزه کشور و حتی جهان تبدیل شود که قطعاً گردشگران و علاقمندان بی‌شماری نیز می‌توانند از آن بازدید کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گفت: در حال حاضر این مجموعه به پایگاه حفاظتی تبدیل شده که امر حفاظت و کاوش در این منطقه یکی از اولویت‌های اصلی است که متناسب با شرایط و امکاناتی که وجود دارد سعی بر پیشبرد بهتر امور در این مجموعه است.

حاجی‌زاده در ادامه سخنان خود افزود: برای بقعه شیخ حیدر نیز که در مجموع در دو هکتار طراحی و در حال اجراست و ظرف سه ماه آینده بخش تجاری، نمایشگاهی و موزه‌ای آن به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل با بیان اینکه بقعه شیخ حیدر نیز قرار است تا دو ماه آینده تکمیل شده و به بهره‌برداری برسد، یادآور شد:‌ به یقین بقعه شیخ حیدر و سایت موزه شهریری دو مجموعه ارزشمند در دامنه سبلان هستند که در کنار آثار طبیعی می‌توانند مشگین‌شهر را به کانون گردشگری کشور تبدیل کنند.

انتهای پیام/62006/الف/ش20/ف4004