شناسهٔ خبر: 5188270 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

مسئولان آذربايجان شرقي پيگير مسائل بازي تراکتورسازي و نفت

صاحب‌خبر - تبریز / خبرگزاری صدا و سیما / ورزشی

استاندار آذربایجان شرقی بر پیگیری سریع و منطقی اتفاقات دیدار تیمهای فوتبال ترکتورسازی و نفت تهران از طریق وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال تاکید کرد .
دکتر اسماعیل جبارزاده با بیان اینکه وظیفه دارم برای جلوگیری از پایمال نشدن حق تراکتورسازی و هواداران این تیم بزرگ تلاش کنم ، اعلام کرد : نتایج این بررسی ها در سریع ترین زمان ممکن به اطلاع مردم فهیم آذربایجان خواهد رسید .
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی هم گفت : استاندار آذربایجان شرقی در مکاتبه ای با وزیر ورزش و جوانان خواستار دستور ویژه دکتر گودرزی به فدراسیون فوتبال برای روشن شدن مسایل ورزشگاه یادگار امام تبریز و احقاق حق تراکتورسازی شده است .
اسبقیان گفت : دکتر نصرالله سجادی معاون وزارت ورزش و جوانان طی تماسی با شخص بنده پیگیر مسئله بوده است .
اسبقیان ادامه داد: روز قبل از بازی تراکتورسازی و نفت جلسه ای با حضور فرماندار تبریز و مهدی تاج رئیس سازمان لیگ برگزار و دغدغه داوری و حساسیت بازی به وی انتقال داده شد و وی قول داد موضوع را به رئیس فدراسیون که کمیته داوران زیر نظر اوست منتقل کند.
وی گفت: پس از بازی نیز موضوع از طریق تاج پیگیری شد و وی اعلام کرد موضوع را با کفاشیان در میان گذاشته و تذکرات لازم به تیم داوری داده شده است .
دیدار تیمهای فوتبال تراکتورسازی تبریز و نفت تهران در هفته پایانی لیگ برتر جمعه شب در تبریز با نتیجه 3 بر 3 پایان یافت و منجر به قهرمانی تیم سپاهان شد .
هواداران و مسئولان آذربایجان شرقی به عملکرد تیم داوری و تصمیم وی در اخراج یکی از بازیکنان تیم میزبان در دقیقه 62 بازی معترض اند .
0002