شناسهٔ خبر: 5181322 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

سرپرست گروه گردشگران اروپایی در تبریز:

می‌خواهیم با فرهنگ و تمدن ایران آشنا شویم

سرپرست گروه گردشگران اروپایی هدف اصلی سفر قطار گردشگری به ایران را سفر به محل عبور جاده ابریشم و آشنایی با فرهنگ و تمدن این کشور کهن عنوان کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، هلموت میشل صبح امروز در حاشیه ورود قطار گردشگری اروپا به راه‌آهن تبریز اظهار کرد: این قطار گردشگری متشکل از 44 نفر است که از چهار کشور از اروپا و آمریکای جنوبی گردهم آمده‌اند تا با جاذبه‌های تاریخی دنیا آشنا شوند.

وی افزود: خوشحال هستیم که توانسته‌ایم گروهی از کشورهای مختلف تشکیل دهیم و به این کشور تاریخی سفر کنیم.

میشل هدف این گردشگران را از سفر به ایران آشنایی با فرهنگ و تمدن این کشور تاریخی عنوان کرد و مقصد بعدی این قطار گردشگری پس از تبریز را شهرهای اصفهان، یزد و شیراز برشمرد.

وی ابراز امیدواری کرد؛ با همکاری‌های بیشتر بین فعالان گردشگری ایران و کشور سوئیس تعامل‌ها در این زمینه افزایش یابد و شاهد رونق این صنعت باشیم.

میشل ضمن تقدیر از پرسنل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: راه‌آهن ایران با همکاری‌های لازم و در اختیار قرار دادن امکانات مورد نیاز این قطار گردشگری را همراهی کردند.

وی پس از داشتن این تجربه موفق در سفر به ایران امیدوار است که همراه گردشگران بسیاری از اروپا و آمریکا به ایران باشد.

لازم به ذکر است؛ مسافران این قطار گردشگری اروپایی به مدت یک شبانه‌روز در تبریز اقامت می‌کنند و بازدید از پارک تاریخی ائل‌گلی، مسجد کبود، بازار تبریز، موزه آذربایجان و موزه قاجار در برنامه یک‌روزه آنها جای گرفته است.

انتهای پیام/60002/ز20/چ3000