جواد رحمتی روز پنجشنبه در جلسه شورای راهبردی روستای تاریخی کندوان، با تاکید بر اینکه حفاظت و نظارت مستمر بر کرانهای روستای تاریخی کندوان باید مهمترین اولویت در تمامی برنامههای پیشبردی این روستا باشد، افزود: تمام عملیات حفاظتی و مرمتی، پروژههای سرمایهگذاری گردشگری و تفریحی پیشبینی شده برای روستای تاریخی کندوان باید با مطالعه علمی و ارزیابی کامل موقعیت روستا انجام بگیرد.
به گفته وی هرگونه اقدامی که ضوابط لازم در آن رعایت نشود، منجر به توقف خواهد شد.
رحمتی گفت: در راستای توسعه زیرساختهای گردشگری روستای تاریخی کندوان، طرحهای مطروحه در حوزه گردشگری از جمله اقامتگاههای بومگردی باید مفهوم درستی از کاربری را داشته باشند و عناصر اصلی آنها رعایت شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه شورای راهبردی مرجع اصلی تمامی تصمیمات روستای تاریخی کندوان است، گفت: تمامی درخواستهای سرمایهگذاری در این روستای تاریخی طبق نظر این شورا و با رعایت تمامی ضوابط در حال پیگیری است، از این رو پروژهها و عملیاتی که منطبق با این ضوابط و در پهنای گردشگری نباشد، امکان اجرا نخواهند داشت.
احمد حمزه زاده با بیان اینکه تعیین شاخصهها و درجهبندی اقامتگاههای بومگردی و آمادهسازی بازارچه صنایعدستی برای برگزاری فراخوان بهرهبرداری مورد تصویب شورای راهبردی قرار گرفت، گفت: بررسی زیرساختهای گرمایشی این روستا نیز در دستور جلسه بعدی این شورا قرار دارد.
به گزارش ایرنا، روستای کندوان در فاصله ۶۰ کیلومتری تبریز و ۱۸ کیلومتری شهر اسکو دارای ۱۵۱ خانوار و ۴۵۰ نفر جمعیت است که به کار کشاورزی و دامداری و صنایع دستی اشتغال دارند.
این روستا که در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۷۶ با شماره ۱۸۵۷ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است، به عنوان یکی از عجایب گردشگری ایران با آب هوای دلپذیر جزو آثاری است که پرونده آن از چند سال گذشته در نوبت ارسال برای ثبت جهانی قرار دارد.
روستای صخره ای کندوان با قدمت بیش از هفت هزار سال در میان دره ای باصفا و کنار رودخانه پرآبی به همین نام واقع شده و ظرفیت های فراوانی برای بازدید گردشگران داخلی و خارجی دارد؛ این مکان جزو یکی از سه روستای شگفت انگیز جهان است که فقط ۲ نمونه از آن در آمریکای شمالی و کاپادوکیای ترکیه وجود دارد.
نظر شما