شناسهٔ خبر: 51743294 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

آموزش رول کیک شکلاتی + فیلم

طرز تهیه رول کیک شکلاتی را مشاهده می‌کنید.

صاحب‌خبر -

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه رول کیک شکلاتی به ۴ زرده تخم مرغ (دمای اتاق)، ۱/۴ پیمانه شکر، ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل، ۱/۳ فنجان روغن، ۱/۳ فنجان شیر، ۳/۴ فنجان آرد، ۱/۳ فنجان پودر کاکائو و ۱ قاشق چایخوری بکینگ پود، ۲۰۰ میلی لیتر خامه فرم گرفته، ۱/۳ فنجان پودر قند و سینی پخت ۳۸در۲۸ سانتی متری نیاز دارید.

برای پخت، فر از قبل گرم شده باشد و سپس کیک با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۲ دقیقه بپزد.

 

 

بیشتر بخوانید

<div id="video-display-embed-code_15399811"><script type="text/JavaScript" src="https://www.yjc.news/fa/news/play/embed/8018674/15399811?width=400&height=300"></script></div>

انتهای پیام/

 

نظر شما