شناسهٔ خبر: 5166017 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

حاشیه های دیدار تیم های صبای قم و فولاد خوزستان

قم - ایرنا - دیدار تیم های صبای قم و فولاد خوزستان از چارچوب هفته سی ام و پایانی مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور که جمعه شب با نتیجه دو بر صفر به سود فولاد خاتمه یافت با حاشیه هایی همراه بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، با توجه به این که نتیجه این دیدار حساسیت آن چنانی در رتبه صبای قم در جدول رده بندی مسابقات نداشت استقبال کمی از سوی تماشاگران شاهد بودیم و نزدیک به 50 هوادار تیم صبا و 20 هوادار منتسب به تیم فولاد در ورزشگاه حضور داشتند.

** مهدی تارتار سرمربی تیم صبای قم به دلیل محرومیت حاصل از اخراج در بازی گذشته صبای قم مقابل نفت تهران از روی سکوی تماشاگران نظاره گر بازی بود و ناصر بختیاری زاده مربی صبا بازیکنان این تیم را از کنار زمین هدایت می کرد.

** در ابتدای این دیدار کادر فنی تیم صبای قم به استقبال دراگان اسکوچیچ سرمربی و سایر اعضای کادر فنی تیم فولاد خوزستان رفتند.

** بر خلاف بازی های گذشته در ورزشگاه یادگار امام(ره) که یک دستگاه آمبولانس اورژانس در ورزشگاه مستقر می شد، در این بازی دو دستگاه آمبولانس اورژانس در ورزشگاه حضور داشتند.

** پیروز قربانی، مسعود حق جو و جواد کاظمیان در این بازی در ترکیب 18 نفره صبای قم حضور نداشتند، مهرداد جماعتی از فولاد خوزستان نیز به دلیل مصدومیت تیم خود را در بازی امروز همراهی نکرد.

** اسکوربورد ورزشگاه در این دیدار خاموش بود و دقایق سپری شده از بازی را به نمایش نمی گذاشت.

** ایوب کلانتری در دقیقه 71 این بازی تعویض شد و محمد اوسانی به جای او وارد میدان شد، کلانتری که به نظر می رسید از این تعویض ناراحت است از کنار خط اوت به سمت نیمکت رفت و برای تعویض به میانه میدان نرفت.

** در دقیقه 43 این بازی رضا احمدی به دلیل مصدومیت ترکیب فولاد را ترک کرد و به جای او ساسان انصاری وارد میدان شد.

**تیم صبای قم در این بازی با پیراهن های سفید، شورت ورزشی مشکی و جوراب های سفید رنگ وارد میدان شده بود و فولاد خوزستان نیز با لباس های یکدست قرمز رنگ به میدان آمده بود.

** این بازی در هوایی ابری در دمای 30 درجه بالای صفر برگزار شد و از دقیقه پنجم آن شاهد ادامه بازی زیر نور نورافکن های ورزشگاه بودیم.

** در نیمه اول این دیدار یک دقیقه و در نیمه دوم نیز سه دقیقه وقت تلف شده توسط داور بازی گرفته شد. ک/4

7408/ 6133/