محمد محمدی امروز در حاشیه برگزاری مسابقات کُشتی با چوخه رهورد بخش باجگیران در گفتوگو با خبرنگار فارس در قوچان اظهار کرد: یازدهمین دوره مسابقات کشتی با چوخه رهورد یادواره سردار شهید بابامحمد رستمی و شهدای بخش باجگیران قوچان امروز در گود کُشتی روستای رهورد قوچان برگزار شد.
وی تصریح کرد: در این دوره از مسابقات 122 نفر کشتیگیر در قالب 29 تیم به مدت یک روز با یکدیگر به رقابت پرداخته و به نفرات برتر اول تا سوم مبالغ یک میلیون و 500، یک میلیون و 200 و 800 هزار تومان اهدا میشود.
رئیس اداره ورزش و جوانان قوچان با تأکید بر اینکه هدف از برگزاری این مسابقات ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و پهلوانی در سطح جامعه به ویژه جوانان بوده، گفت: شرکتکنندگان این مسابقات از 19 شهرستان مختلف همچون تهران، کلات، سبزوار، قوچان، اسفراین، نوخندان، جاجرم، مشهد و تربت جام حضور دارند.
انتهای پیام/3138/ر10/پو3002
∎