شناسهٔ خبر: 51591627 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

وبگاه نزدیک به نهادهای اسرائیلی: سپاه ایران در رزمایش خود موشک‌های کروز مختلفی آزمایش کرد / ارتش اسرائیل رزمایش اخیر را نظاره ‌گر بود

یک وبگاه نزدیک به نهاد‌های جاسوسی اسرائیلی روز شنبه در مطلبی در زمینه برگزاری رزمایش «پیامبر اعظم -۱۷» نوشت، ایرانی‌هادر این رزمایش انواع سناریو‌های مختلف را تمرین کردند. وبگاه «دبکا فایل» در این مطلب به صراحت نوشت که ارتش اسرائیل تحرکات ایران در رزمایش اخیر را نظاره گر بوده است.

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: یک وبگاه نزدیک به نهادهای جاسوسی رژیم صهیونیستی روز شنبه در مطلبی در زمینه برگزاری رزمایش «پیامبر اعظم -۱۷» نوشت، ایرانی‌هادر این رزمایش انواع سناریوهای مختلف را تمرین کردند.

وبگاه «دبکا فایل» در این مطلب به صراحت نوشت که ارتش اسرائیل تحرکات ایران در رزمایش اخیر را نظاره ‌گر بوده است.

دبکا فایل با اشاره به مشارکت یگان‌های زمینی، هوافضا، موشکی و دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در رزمایش پیامبراعظم-۱۷ نوشت، رزمایش سپاه اتکا به موشک‌های ضدهوایی سوم خرداد را که متحرک هستند و برد ۵۰۰ کیلومتر دارند، نشان داد. فرماندهان سپاه تخمین می‌زنند که این سلاح برای مقابله با هواپیماهای جنگی رادار گریز«اف-۳۵» اسرائیل است.

دبکا فایل سپس نوشت، ایران در تازه ترین رزمایش خود انواع مختلفی از موشک‌های کروز را پرتاب کرد.

لینک کوتاه کپی لینک