شناسهٔ خبر: 51535085 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

اجرای آزمایشی یارانهٔ همگانی بنزین در قشم و کیش/ هرکدملی ۲۰لیتر بنزین

اجرای آزمایشی «طرح تخصیص یارانه سهمیه بنزین بر اساس کد ملی» در قشم و کیش آغاز می‌شود. بر مبنای این طرح از این پس سهمیهٔ بنزین به دارندگان هر کد ملی (دارای خودرو یا بدون خودرو) تعلق می‌گیرد و میزان یارانه به ازای هر نفر معادل ۲۰ لیتر بنزین به نرخ ۱۵۰۰ تومان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از کیش، محمد رضا نوایی لواسانی، مدیرعامل منطقه آزاد کیش صبح امروز در این باره گفت: یارانه سهمیه بنزین از هر کارت بانکی قابل برداشت است و افراد در صورت نداشتن خودرو می‌توانند این یارانه را با نرم‌افزاری که به همین منظور طراحی شده بفروشند و افرادی که به هر دلیلی امکان فروش سهمیهٔ خود یا انتقال به دیگری را نداشته باشند، بعد از مدت مشخصی مبلغ آن را به صورت فروش خودکار، در حساب‌شان دریافت خواهند کرد.

وی افزود: تمام دارندگان کد ملی که بیش از یک سال در کشور اقامت داشته باشند، مشمول طرح هستند.

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با اجرایی شدن طرح جدید سهمیه بنزین، رانندگان وسایل نقلیه عمومی همچنان از سهمیه‌ خود برخوردارند.

به گفته لواسانی هیچ‌گونه تغییری در سهمیه تاکسی‌ها، خودروهای عمومی و گازوییلی ایجاد نمی‌شود و اعضای خانواده‌‌هایشان نیز مشمول دریافت یارانه سهمیه ۲۰ لیتر بنزین می‌شوند.

انتهای پیام/ 88055