شناسهٔ خبر: 5152469 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

یک گروه تروریستی در مالی با داعش بیعت کرد

يك گروه افراطی در مالی با سرکرده گروه تروريستی داعش بيعت كرد.

صاحب‌خبر -
به گزارش  سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از  پايگاه خبري شبكه العالم،  يك گروه تندرو موسوم به "المرابطون" در مالی با انتشار  فایلی صوتی  با گروه تروريستي داعش بيعت كرد.

 گروه المرابطون در شمال مالي و منطقه ساحل آفريقا فعاليت مي كند.

"ابو الوليد الصحراوی" از سران گروه المرابطون با انتشار فایلی صوتی، پس از اعلام بیعت با "ابوبکر بغدادی" --سرکرده گروه تروریستی داعش-- از همه گروه های همسو در مناطق مختلف دنیا خواست با داعش بیعت کنند.

گروه المرابطون در اواخر سال 2013 ميلادی از ادغام دو گروه به نام های "گروان الملثمون" به سرکردگی "مختار بالمختار الجزايری" و گروه "التوحيد و الجهاد" در غرب آفريقا تشكيل شد.

المرابطون چند عمليات تروریستی در شمال مالی و منطقه ساحل آفريقا اجرا كرده است كه مهمترين آنها گروگانگيری در تاسيسات توليد گاز در تيقنتورين در عين امناس در جنوب الجزاير در سال 2013 ميلادی بود.

انتهای پیام/