شناسهٔ خبر: 51509136 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

کاهش قیمت مصوب گوشت مرغ در اصفهان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: قیمت مصوب گوشت مرغ در این منطقه از ۳۱ هزار تومان به ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان کاهش پیدا کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، حسین ایراندوست معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: ۳۱ هزار تومان بالاترین قیمت مصوب محسوب می‌شود که در حال حاضر کاهش پیدا کرده است.

وی گفت: وضعیت جوجه ریزی از آبان امسال در کل کشور افزایش قابل توجهی پیدا کرد و در استان اصفهان هم نسبت به ماه پیش از آن از ۶.۵ میلیون به ۸.۳ رسید.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: جوجه ریزی در این استان همچنان رو به افزایش است و در حال حاضر با فراوانی عرضه مواجه هستیم.

به گفته وی، بطور طبیعی هنگامی‌که عرضه از تقاضا پیشی می‌گیرد قیمت‌ها تعدیل پیدا خواهد کرد.

وی گفت: ستاد تنظیم بازار با توجه به نزدیک شدن به شب یلدا از کارگروه مرغ استان اصفهان خواست که بررسی مجددی در زمینه قیمت مرغ  انجام شود.

ایراندوست گفت: جلسه کارگروه مرغ روز گذشته با حضور اعضای اتحادیه مرغداران گوشتی، انجمن کشتارگاه‌ها و اتحادیه گوشت سفید استان برگزار شد و مقرر شد که تعدیل قیمتی در این زمینه انجام شود.

وی گفت: با توجه به اینکه جوجه‌هایی که وارد کشور و استان شده با تعدیل قیمت مواجه شده است، امکان کاهش قیمت گوشت مرغ پس از انجام کار‌های کارشناسی در این زمینه مشخص شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه از انجمن کشتارگاه‌ها، اتحادیه مرغداران گوشتی و اتحادیه گوشت سفید استان تقاضا کردیم که مقداری سود خود را کاهش دهند گفت: بطور طبیعی تولید کننده، کشتارگاه و فروشنده مرغ با فراوانی تولید، سود بیشتری به دست می‌آورند.

وی با بیان اینکه سود حاصل از فراوانی مرغ به همه حلقه‌ها می‌رسد گفت: اگر چه قیمت ۲ هزار تومان به‌عنوان سود کشوری برای فروشگاه‌های مرغ مصوب شده، اما این مبلغ را ۲۰۰ تومان کاهش دادیم و قیمت مرغ زنده را نیز از ۱۹ هزار و ۷۰۰ تومان به ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان کاهش داده شد تا در ازای این فراوانی در بازار کاهش قیمت هم داشته باشیم و مصرف کنندگان تفاوت شرایط قیمتی را در زمانی که با فراوانی عرضه مواجه هستیم با زمانیکه با کمبود و محدودیت عرضه مواجه هستیم را متوجه شوند.

استان اصفهان با هزار و ۸۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۳۶ و نیم میلیون قطعه در هر دوره با تولید سالانه ۲۰۵ هزار تن طیور، رتبه نخست در ظرفیت تولید و رتبه دوم تولید گوشت مرغ را به خود اختصاص داده است.


منبع:ایرنا

انتهای پیام

نظر شما