به گزارش ایرنا، فیروز کریمی بعد از ظهر پنجشنبه در نشست خبری قبل از دیدار برابر نفت مسجد سلیمان اظهار کرد : حق مطلب این است که نباید به اینجا می رسیدیم اما شاید قسمت این بود که جشن را در بازی آخر بگیریم .
وی با اشاره به اهمیت پیروزی در دیدار پایانی برای بقا در لیگ برتر خاطرنشان کرد : بازی حساس را با تیمی داریم که بازی منطقی و زیبا را دنبال می کند و امیدوارم با کسب نتیجه مناسب تیم را حفظ کنیم و در پایان بازی جشن ماندگاری بگیریم .
وی افزود: مثل همه تیم ها مصدوم داریم ولی دلنگرانی نداریم جایگزین های به مراتب بهتر داریم و با علم به این که تیم نفت را خوب می شناسیم امیدواریم ارائه گر فوتبال زیبا توام با نتیجه باشیم.
کریمی در ادامه متذکر شد: امیدوارم بازیکنان به موازات تیم حرکت کرده و تا پایان مسابقه فکورانه فوتبال را دنبال کنند تا به خرد جمعی برسیم .
سرمربی تیم فوتبال ملوان در خاتمه هواداران را یکی از مهمترین ارکان اساسی در نتیجه گیری بازی عنوان و خاطر نشان کرد بازیکنان بهترین رکن ما هستند و تا امروز نیز کمک شایانی به تیم کرده اند و امیدواریم در این بازی حساس نیز با به جا آوردن فرهنگ میزبانی برای تشویق یکپارچه تیم حاضر شوند.
تیم فوتبال ملوان در آخرین دیدار خود در لیگ برتر فردا جمعه در ورزشگاه تختی انزلی مقابل تیم نفت مسجد سلیمان بازی خواهد کرد.
6030**1379
لیگ برتر فوتبال؛
سرمربی ملوان : امیدوارم جشن ماندگاری بگیریم
انزلی - ایرنا - سرمربی تیم فوتبال ملوان ابراز امیدواری کرد ملوانها فردا پس از مسابقه پایانی خود در انزلی جشن ماندگاری در لیگ را بگیرند.
صاحبخبر -