شناسهٔ خبر: 51347705 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک کرامبل سیب

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک کرامبل سیب آشنا کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک کرامبل سیب آشنا کنیم.

مواد لازم برای کیک کرامبل سیب :

آرد     2 لیوان دسته دار فرانسوی
 تخم مرغ     3 عدد
 کره     100 گرم
 روغن مایع     2 قاشق غذاخوری
 ماست شیرین     2/3 لیوان
 شکر      1 لیوان سرخالی
 تخم مرغ     3 عدد
 بکینگ پودر     1 قاشق سرصاف

مواد لازم برای تهیه کرامبل :

سیب پوست کنده و اسلایس شده      2 عدد
 بیسکوئیت ساقه طلایی      1 بسته
 پودر دارچین      1 قاشق غذاخوری
 شکر     2 قاشق غذاخوری
 نسکافه فوری      1 قاشق غذاخوری
 کره      50 گرم

طرز تهیه کرامبل :

ابتدا بیسکوئیت ها را پودر کنید و با بقیه مواد خشک مخلوط کنید سپس کره که به دمای محیط رسیده را با نوک انگشتانتان به خرد مواد بدهید یا داخل مخلوط کن بریزید. سیب ها را اسلایس کنید و کنار بگذارید.

طرز تهیه کیک کرامبل سیب :

ابتدا کرده که به دمای محیط رسیده را با شکر 5-6 دقیقه هم بزنید سپس روغن مایع را اضافه کنید بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید سپس ماست اضافه کنید و دوباره هم بزنید آرد با بکینگ پودر الک کرده به مایع کیک اضافه کنید.

داخل قالب را با روغن چرب کنید و کف قالب کاغذ روغنی بگذارید نصف مواد کیک را بریزید بعد سیب های اسلایس شده را داخل شکر بزنید و سپس روی مواد کیک بچینید از مواد کرامبل روی سیب بریزید و صاف کنید. بقیه مایع کیک را روی مواد کرامبل پخش کنید و بقیه مواد کرامبل را روی مایع کیک بریزید و داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود 45 دقیقه بگذارید.

نکته :

* مواد این کیک نسبت به مواد کیک های دیگر سفت است و لایه رویی مواد کیک با حوصله پخش کنید تا همه ی قسمت کیک یکسان در بیاید.

* ماست باید پرچرب و بدون آب و شیرین باشد.

* می توانید پودر نسکافه را حذف کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

برچسب‌ها:

نظر شما