به گزارش ایسکانیوز، شما به راحتی می توانید غذای مدرن و سنتی را با هم ترکیب کرده و فرمول جدیدی برای یک غذای خوشمزه بسازید , کوفته مرغ و پنیر هم از این غذاهاست.
مواد لازم برای 20 عدد کوفته :
سیب زمینی درشت 2 عدد
جعفری 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سینه مرغ پخته 1 عدد
پنیر صبحانه 200 گرم
آویشن مقداری
تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری 1 پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
کنجد 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
1- سیب زمینی ها را شسته و آب پز کنید . بعد از پخت آن ها را پوست کنده و در ظرفی رنده کنید . سینه مرغ پخته شده را هم به قطعات ریز برش بزنید و به کاسه اضافه کنید.
2- جعفری خردشده , نمک و فلفل را هم به مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کرده و ورز دهید.
3- پنیر صبحانه را رنده کنید یا به قطعات ریز و درشت برش بزنید . آنها را هم به مایه کوفته اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید.
4- از مایه گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و در دست فرم دهید. همه مایه کوفته که به این شکل آماده شد آنها را کناری بگذارد.
5- تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال کمی هم بزند تا یکدست شود . آویشن را هم به آن افزوده و مخلوط کنید . کوفته های آماده را ابتدا در آرد سفید غلتانده , بعد در تخم مرغ بزنید و سپس در آرد سوخاری و کنجد بغلتانید تا همه جای آنها آغشته به آرد سوخاری شود.
6- همه کوفته ها به این ترتیب آماده کنید و کناری بگذارید. مدتی صبر کنید تا آرد به خورد کوفته ها برود . در قابلمه ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید . کوفته های را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. بعد آنها را روی دستمال حوله ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود.
یه جور دیگه:
می توانید در این غذا از پنیر پیتزا هم استفاده کنید؛ فقط با آن تفاوت که پنیر را با مواد دیگر نیز مخلوط نکنید . وقتی گلوله های نارنگی شکل کوفته آماده شد وسط آنها را کمی باز کرده و مقداری پنیر پیتزا در وسط کوفته گذاشته و دوباره آن را جمع کنید.
منبع:بیتوته
نظر شما