صاحبخبر - به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب به نقل از تسنیم، همزمان با تشدید مواضع و ادعاهای توخالی رژیم اشغالگر صهیونیستی درباره اتخاذ گزینه نظامی ضد تأسیسات هستهای ایران و تلاش این رژیم برای به حاشیه بردن اخبار مذاکرات وین که حاکی از دست برتر ایران در مذاکرات است، خبر خودکشی یک سرباز صهیونیست بهنام «اسحاق تشین» سرباز یگان چترباز ارتش رژیم صهیونیستی که در جنگ جولای 2006 حضور داشت بازتاب زیادی در رسانهها پیدا کرد.
منابع خبری گزارش دادند، این سرباز اسرائیلی که از زمان جنگ جولای 2006 تاکنون از مشکلات روانی سختی بهدلیل ترس از حزبالله رنج میبرد، روز گذشته با 20 ضربه چاقو خودکشی کرد، در حالی که بهگفته خواهرش دائماً فریاد میزد: «پنجرهها را ببندید حزبالله شنود میکند». همچنین خبرهای متعددی که درباره مشکلات روانی سربازان صهیونیست به گوش میرسد گواه روشنی است مبنی بر اینکه ارتش رژیم اشغالگر قادر به پر کردن شکافهای موجود در نیروی زمینی خود نیست.
در آوریل گذشته نیز یک سرباز صهیونیست مقابل مرکز توانبخشی در وزارت جنگ رژیم صهیونیستی خودسوزی کرد، این سرباز اسرائیلی در جریان جنگ غزه در سال 2014 دچار شوک روانی شدید شده بود.
کارشناسان معتقدند نظامیان اسرائیلی که صهیونیستها اعتماد زیادی به آنها دارند و برای محافظت از جبهه داخلی خود به آنها تکیه کردهاند اغلب بیماران روانی هستند یا از وضعیت بغرنج عصبی رنج میبرند که همین امر بهشدت آنها را بهسمت خودکشی سوق میدهد.
مراکز مطالعاتی رژیم صهیونیستی در آخرین آماری که در رسانههای این رژیم منتشر کردهاند تأکید میکنند که خودکشی اولین و اصلیترین دلیل مرگ سربازان اسرائیلی است و در سال 2020 درصد قابلتوجهی از تلاش سربازان صهیونیست برای خودکشی به ثبت رسیده است.
گزارش مراکز مطالعاتی رژیم صهیونیستی نشان میدهد تعداد سربازان اسرائیلی که در شرایط سخت روانی بهسر میبرند در سال 2020 به 6 هزار و 215 نفر رسید. پروندههای پزشکی این سربازان نشان میدهد که آنها از مشکلات روانی زیادی رنج میبرند. تعداد جلسات روانشناسی برای سربازان صهیونیست بین سالهای 2016 تا 2017 از 47 هزار مورد فراتر رفته است و بیشتر این جلسات مربوط به بیماریهای روانی و افزایش خودکشی میان نظامیان ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی است.
آمار نشان میدهد 58 تن از نظامیان صهیونیست که در جنگ جولای 2006 با حزبالله لبنان حضور داشتند تنها چند ماه بعد از پایان این جنگ خودکشی کردند و بعد از آن دور تازه خودکشی سربازان صهیونیست در 4 جنگ بعدی با غزه تشدید شد.
در همین زمینه «حسن لافی» کارشناس امور رژیم صهیونیستی در گفتگو با وبسایت الخنادق اعلام کرد: در زمان حاضر وضعیتی بهنام تنش روانی در ارتش اسرائیل وجود دارد که در اغلب موارد منجر به خودکشی سربازان ارتش میشود.
وی افزود: به این وضعیت روانی سربازان صهیونیست «شوک جنگی» گفته میشود، به همین دلیل نظامیان اسرائیلی در جنگ زمینی با مشکلات متعددی مواجه هستند؛ چرا که ورود به این جنگ در وهله اول مستلزم نوعی آمادگی روانی است که سربازان صهیونیست فاقد آن میباشند. شوک جنگی از شایعترین بیماریهای روانی میان سربازان ارتش رژیم صهیونیستی بهویژه بعد از پایان خدمت نظامیان هست.
مرکز صهیونیستی موسوم به «مرکز اسرائیل برای قربانیان جنگ و ترور»، اضطراب و وضعیت روانی سربازان صهیونیست را این گونه توضیح میدهد: زمانی که شما در معرض یک رویداد آسیبزا قرار میگیرید سیستم روانشناختی و عاطفی شما با محرکهای بیش از حد پر میشود و این محرکها در سیستم روانشناختی باقی میمانند، این مشکل در اغلب موارد درمان نمیشود و گاهی بهشکل اولیه خود باقی میماند، در نتیجه فرد مجدداً این حوادث آسیبزا را مقابل چشمان خود میبیند و همه صداها و تصاویر و خاطراتی که در سیستم روانشناختی او ثبت شده است بار دیگر در برابر چشمانش ظاهر میشود، در این شرایط فرد تصور میکند که بهطور ناگهانی به او حمله شده است، به همین دلیل واکنش نشان میدهد، آمار نشان میدهد که از هر 12 سرباز اسرائیلی حداقل 1 سرباز علائم این سندرم را دارند.
حسن لافی، کارشناس امور رژیم صهیونیستی در ادامه گفتگوی خود با الخنادق اعلام کرد که بیماری روانی سربازان صهیونیست در 3 مورد تأثیر جدی دارد:
ـ مشکلات روانی میان سربازان صهیونیست تأثیر زیادی بر عملکرد آنها در ارتش و آمادگی برای ورود به جنگ دارد.
ـ این مشکلات در وهله دوم منجر به تضعیف ساختار نیروی زمینی و یگانهای رزمی و همچنین بیمیلی بسیاری از جوانان صهیونیست برای ورود به این یگانها میشود، این واقعیتی است که داخل ارتش رژیم صهیونیستی به پدیدهای جدی تبدیل شده است. مؤسسه نظامی رژیم صهیونیستی تلاش میکند جوانان اسرائیلی را برای ورود به یگانهای ویژه و حتی یگانهای مستقیم تشویق کند اما آمار نشان میدهد که بسیاری از این جوانان بعد از ورود به این یگانها دچار بیماریهای روانی و شوک جنگی شدهاند.
ـ تأثیر سوم بیماریهای روانی سربازان صهیونیست به جنگی که در آینده در انتظار رژیم صهیونیستی است برمیگردد. ضعف نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونیستی از جنگ جولای 2006 با حزبالله لبنان صراحتاً مشخص شد و نظامیان این رژیم متوجه شدند که شانسی برای موفقیت در جنگ زمینی ندارند. در مرحله کنونی نیز همچنان این مشکل پابرجاست و شواهد نشان میدهد سربازان اسرائیلی وضعیت روانی مناسب برای ورود به عملیاتهای زمینی را ندارند.
کارشناسان معتقدند این بیماریهای روانی قطعاً مانعی برای ورود رژیم صهیونیستی به جنگ زمینی با گروههای مقاومت و همچنین مانع بزرگی برای جذب جوانان صهیونیست در نیروی زمینی ارتش رژیم اشغالگر است.
علاوه بر آن عملیاتهای شهادتطلبانه اخیر فلسطینیان در قدس اشغالی نیز قطعاً روح و روان سربازان صهیونیست را تحت تأثیر قرار خواهد داد؛ بهطوری که موجب میشود این سربازان مدت زیادی در حالتی از تنش و اضطراب و ترس دائمی بهسر ببرند و همین امر بر عملکرد نظامی آنها تأثیر منفی خواهد گذاشت.
بعد از جنگ جولای 2006 رژیم اشغالگر صهیونیستی برای درمان سربازان خود یک منطقه روستایی را به این منظور اختصاص داد و 900 سرباز صهیونیست که در این جنگ شرکت کرده بودند برای درمان ثبتنام و دهها تن از میان آنها خودکشی کردند. مرکز مربوطه در این روستا برای درمان بیماریهای روانی سربازان صهیونیست، تلاش میکند تا آمار واقعی سربازانی را که از شرایط سخت روانی رنج میبرد پنهان کند و در واقع تعداد این سربازان یک راز نظامی برای ارتش رژیم صهیونیستی است.
روزنامه انگلیسی گاردین در گزارشی در سال 2018 اعلام کرد که سربازان سابق ارتش اسرائیل از این ارتش شکایت کرده گفتند که مقامات ارتش این سربازان را بعد از انجام وظیفه خود رها کردهاند.
البته بیماریهای روانی تنها نقصی نیست که سربازان صهیونیست دارند؛ چرا که مراکز مطالعاتی اسرائیل در سال 2017 اعلام کردند 54 درصد از سربازان ارتش این رژیم اعتیاد به مواد مخدر دارند.
انتهای پیام/∎
نظر شما